Videoentrevista a la youtuber Nerea San Félix #Alnostremirall

Sóc Rosella Espinós i tinc el plaer de ser l’encarregada de donar peu a una nova secció: #Alnostremirall. Per tal d’estrenar el format audiovisual a la nostra revista, hem escollit a la youtuber Nerea San Félix. L’hem entrevistada a l’horta de Godella, ja que ella mateixa ha triat este lloc perquè afirma que és un dels seus favorits. Parlem de les seus aficions, del feminisme, del món de la comunicació i, com no, del valencià!

De la mateixa manera, vull donar les gràcies als qui heu confiat en mi per portar endavant este projecte. Ens vem prompte! Per una llarga vida: #Alnostremirall !

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca