Dilluns 18 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Debat, ‘Del pujolisme a la República’ amb Francesc-Marc Álvaro i Paola Lo Cascio

  Dimecres 28 de febrer, 19:00h
  Espai AnGram

   

  Del pujolisme a la República

  Amb Francesc-Marc Álvaro i Paola Lo Cascio i moderat per Marc Geli

  Els esdeveniments dels últims mesos han fet trontollar el sistema d’organització territorial que representaven les Comunitats Autonòmiques. La revista d’història Ab Origine, juntament amb Revista Mirall organitzen aquest debat, per tal de poder veure els canvis que han permès la situació actual, així com entendre quin ha estat el recorregut del catalanisme des de la fundació del Règim del 78.

  5,537FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,573SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca