Debat, ‘Del pujolisme a la República’ amb Francesc-Marc Álvaro i Paola Lo Cascio

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Dimecres 28 de febrer, 19:00h
Espai AnGram

 

Del pujolisme a la República

Amb Francesc-Marc Álvaro i Paola Lo Cascio i moderat per Marc Geli

Els esdeveniments dels últims mesos han fet trontollar el sistema d’organització territorial que representaven les Comunitats Autonòmiques. La revista d’història Ab Origine, juntament amb Revista Mirall organitzen aquest debat, per tal de poder veure els canvis que han permès la situació actual, així com entendre quin ha estat el recorregut del catalanisme des de la fundació del Règim del 78.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca