Dilluns 18 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Gaspar Iwaniura ‘En movimiento’ – Inauguració, presentació, acció

  EN MOVIMIENTO
  a l’Espai AnGram
  5 desembre – 7 desembre 2017

  Inauguració + Presentació del diari: 5 DESEMBRE

  Gaspar Iwaniura Lorge (Buenos Aires, 1985) fotografia la minuciositat del privat des de la puresa formal de l’analògic, iniciant una xarxa social pròpia que s’estén del retrat frontal més acadèmic a l’experimentació aleatòria d’un vol d’un ocell en una habitació qualsevol.

  Amb la necessitat de mostrar i difondre la seva obra fora de la seva ciutat natal, el fotògraf emprèn un viatge, al llarg de darrers dos estius, per diferents ciutats com Arlès, Berlín o Varsòvia, carregant amb dues maletes del seu arxiu personal reproduït a diferents escales i formats que en múltiples ocasions folraran cartel·les o mobiliari abandonat als carrers de les respectives ciutats.

  Fruit del perible crea En Movimiento, una resta en forma de publicació entre el fanzine i el fotollibre al més pur estil de quadern de bitàcola del que fou el seu pas europeu. Les accions i exposicions dutes a terme o la gent amb qui es topa pel camí completen el recull.

  Neix així la condició del triple diari: el fotogràfic; el mateix periòdic i el diari d’un viatge.
  Més enllà del joc epistemològic, En Movimiento juga amb la ironia del format, caracteritzat per la seva intrínseca producció massiva que s’estableix com a contrapunt de l’obra única d’autor. Alhora la condició objectiva del diari és substituïda pel privat i subjectiu de les fotografies intimistes.

  La subjectivitat, però, no és impositiva, ja que Iwaniura crida a l’espectador actiu a què modeli al seu gust la publicació, obrint un ampli ventall de possibilitats i mescles que varien el significat de la imatge i com aquestes són rebudes.

  L’exposició a l’Espai AnGram mostrarà instal·lacions site-specific. De la mateixa manera, es presentarà i es podrà adquirir la publicació.

  www.enmovimiento.com.ar

  5,537FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,573SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca