Revista Mirall secunda la vaga del 8-N

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Davant la crida per lluitar contra les condicions laborals, i davant un escenari polític marcat per l’empresonament de líders de la societat civil i mig govern de la Generalitat, amb el president i quatre consellers a l’exili, Revista Mirall ha decidit en la reunió del seu consell editorial secundar la vaga del 8-N i no publicarà cap contingut durant la jornada de dimecres.

Mirall no resta indiferent a les reivindicacions ni tampoc al moment que viu el país, per això reitera el seu suport al Govern legítim de Catalunya que va sortir de les urnes del 27 de setembre del 2015. El caràcter autoritari de l’aplicació de l’article 155 és una amenaça que no només recau en el poble català, sinó que també ho fa a tots els pobles d’Espanya. Motiu pel qual la resistència i la defensa de les institucions sorgides de les urnes són imperatius.

Aquesta situació, agreujada per les condicions laborals que des de Mirall sempre hem denunciat, ens empenyen a donar suport a la vaga i animar els lectors a formar part activa de la jornada de protesta.

- Publicitat -