Manual de Supervivència per a una Cuca de Llum

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Inaugurem la temporada d’exposicions 2017-2018 de l’ Espai AnGram amb “Manual de Supervivència per a una Cuca de Llum”, una mostra creada pel Marcel Rubio Juliana i curada pel Jordi Garrido on, entre altres coses, parlarem d’insectes lluminosos i sobretot, d’art, molt d’art. 

“On és el Foc? On és la Llum? La resposta és clara: entre guerres, discussions i malentesos, es va perdre en la immensitat del Món, deixant darrere seu només petites engrunes, rastres que només uns pocs afortunats han sabut, amb el pas dels segles, assimilar i entendre. Aquests pocs elegits han seguit camins molt diversos, però sempre – o quasi sempre – des dels marges de la humanitat; bé perquè són estranys, bé perquè són diferents de la resta, aquest col·lectiu són els petits centellejos que dansen als vorals del camí de l’Home. Petites lluernes permanentment amenaçades de ser engolides per la llum eixordadora d’una societat malalta de sordesa i ceguera, incapaç de crear res més que confusió. Davant d’aquest perill, les Cuques de Llum, petits alquimistes que del no-res sintetitzen la Llum veritable antany perduda, necessiten trobar un camí per complir un doble objectiu: la pròpia supervivència i la salvació de la humanitat. “

- Publicitat -