Revista Mirall crida a secundar la vaga del 3-O

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

L’escenari obert arran del referèndum de l’1 d’octubre ens emplaça com a capçalera, però sobretot com a ciutadans lliures, a secundar la vaga del 3 d’octubre i animar a tots els nostres lectors a participar activament en les manifestacions de protesta de demà.

L’agressivitat, l’autoritarisme i la repressió de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil contra els votants, fossin de l’edat o condició que fossin, ens motiven a fer una crida enèrgica a la mobilització, concretada en forma de vaga general, per denunciar l’actuació d’uns cossos policials que actuen com a força de repressió i ocupació. Sigui emprant la violència per emportar-se les urnes, o per carregar contra els veïns que pacíficament es manifesten.

No és només la violència gratuïta vista en els col·legis electorals, és també la que varen exhibir impunement i sense miraments els agents de la Guàrdia Civil a Calella quan a la nit, molestos per la protesta dels veïns del municipi que es van concentrar a les portes de l’Hotel Vila, varen actuar amb un marcat caràcter feixista amb porres extensibles i sense l’uniforme contra els presents.

Les escenes de votants plens de sang, les portes de les escoles trencades i la manipulació de l’Estat per justificar la violència ens emplacen com a societat a la defensa dels nostres drets civils. I així ho farem.

Diumenge era el dia de fer un pas endavant en favor de la democràcia, aquesta setmana ens toca defensar el resultat.

Seguiment de la vaga

Per secundar la vaga, demà Revista Mirall no obrirà l’Espai Angram i es limitarà a publicar a les seves xarxes socials via Facebook, Twitter i Instagram les imatges de les manifestacions. Aquests són els punts de concentració que estan organitzant diferents col·lectius.

11.00 h, davant dels col·legis electorals víctimes de la repressió.

- Publicitat -

11.00 h, manifestació dels Bombers fins a la Delegació espanyola.

11.00h, Via Laietana, Jefatura Superior de Policía de Catalunya.

12.00 h, Plaça Universitat.

18.00 h, convocatòria davant dels ajuntaments de les capitals de comarca. A Barcelona serà a la plaça Universitat.

- Publicitat -