eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  4 vies per saber on votar

  Estimats lectors, aquesta setmana també ens veiem en l’obligació de no recomanar-vos bars i restaurants on poder gaudir de l’aire de Barcelona. El moment històric que vivim ens porta a recomanar-vos tres maneres de saber on exercir el vostre dret legal a l’autodeterminació. El govern espanyol des de la setmana passada intenta col·lapsar la informació relativa a aquest esdeveniment, així que a continuació us adjuntem les recomanacions oficials per tal d’estar informats de la vostra mesa de votació que fa Crida per la Democràcia.

  La via convencional

  http://ipfs.io/ipns/QmZxWEBJBVkGDGaKdYPQUXX4KC5TCWbvuR4iYZrTML8XCR/

  Telegram

  Introdueix DNI i data de naixement al canal http://t.me/onVotar1Octbot

  Twitter

  Envia un DM amb DNI i data de naixement a https://twitter.com/onvotar1oct

  Correu

  - Publicitat -

  Per atendre problemàtiques concretes, escriu a onvotar@garantiesreferendum.net

   

   

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  Des del 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció ens ajuda a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca