4 vies per saber on votar

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Estimats lectors, aquesta setmana també ens veiem en l’obligació de no recomanar-vos bars i restaurants on poder gaudir de l’aire de Barcelona. El moment històric que vivim ens porta a recomanar-vos tres maneres de saber on exercir el vostre dret legal a l’autodeterminació. El govern espanyol des de la setmana passada intenta col·lapsar la informació relativa a aquest esdeveniment, així que a continuació us adjuntem les recomanacions oficials per tal d’estar informats de la vostra mesa de votació que fa Crida per la Democràcia.

La via convencional

http://ipfs.io/ipns/QmZxWEBJBVkGDGaKdYPQUXX4KC5TCWbvuR4iYZrTML8XCR/

Telegram

Introdueix DNI i data de naixement al canal http://t.me/onVotar1Octbot

Twitter

Envia un DM amb DNI i data de naixement a https://twitter.com/onvotar1oct

Correu

- Publicitat -

Per atendre problemàtiques concretes, escriu a onvotar@garantiesreferendum.net

 

 

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca