Descarrega’t el cartell de l’1-O de Revista Mirall

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

L’1 d’octubre és un dia de celebració, per això Revista Mirall posa a disposició dels seus lectors el cartell oficial fet per dibuixant Jordi Minguell.

Si vols tenir un exemplar en format DIN-A3, pots recollir-lo a l’Espai AnGram de Revista Mirall.

DESCARREGA’T EL CARTELL

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca