Si t’avorreixes és perquè vols!

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Aquest cap de setmana us convidem a gaudir d’una bona pel·lícula com Cinema Paradiso, així com us fem tres recomanacions, per tal de fer el brunch a el Federal, prendre el vermut a Vermut i a la Gàbia i per últim poder fer una copa a Collage Barcelona. Una selecció per aprofitar al màxim aquest cap de setmana.

Cinema Paradiso

 

La pel·lícula: Cinema Paradiso

La Filmoteca de Catalunya

Diumenge a les 21:30 hores

Aquest diumenge la Filmoteca de Catalunya projecta Cinema Paradiso (1988). Aquest film de Giuseppe Tornatore parla de la relació entre Toto, un nen de la postguerra italiana i l’operador de cinema d’un petit poble de Sícilia. Aquesta relació es explicada a través d’un gran flashback, una declaració de nostàlgia del protagonista cap a la màgia d’aquesta disciplina. L’amor al cinema es declarat en aquest film, que en el seu moment va suposar el ressorgir del cinema italià. Així, el drama, l’amor, la por, es concentren en la història del nen que veu en el cinema la projecció de tots els seus somnis. Una sensació que tots hem tingut al entrar de petits al cinema i que recordem en mirar i remirar aquesta pel·lícula.

 

Cafè Federal
Cafè Federal

El Brunch a Federal

C/ Parlament, 39

Austràlia és un país poc conegut, a les nostres retines ens venen al cap les imatges del Cocodril Dundee o les seves platges paradisíaques. Per posar remei a aquesta desconeixença a a el Federal hi podem trobar una petita porció d’aquesta excolònia britànica. L’origen d’aquesta franquícia la podem trobar a Federal, Nova Gal·les del Nord, un petit poblet on hom mira des de la finestra la pluja, per somiar. La decoració del cafè invita a fer-ho, a estar tranquils i demanar una de les seves torrades d’alvocat i beure un bon batut verd. Un cafè de dues plantes amb una clientela internacional, dins del qual tenim la sensació de ser a Berlín o a Nova York.

 

Vermut i a la gàbia
Vermut i a la gàbia

El vermut a Vermut i a la Gàbia

Plaça d’Osca, 7

La plaça Osca amaga una vermuteria que val la pena visitar. Vermut i a la Gàbia és una bodega d’abans, ho és d’esperit i per tot allò que ofereix. La seva decoració està adaptada als nous temps, però no deixa de ser antiga. Viu en el punt just que vol la seva jove i familiar clientela. La seva terrassa banyada pel sol invita que la calor entri dins nostre amb un dels seus excel·lents vermuts. Però encara millor, amb els seus mojitos de vermut, una creació del seu propietari i que amanirà l’aperitiu. Si no volem que la beguda ens pugi al cap, el millor és demanar un tast de formatges i embotits, tots artesanals i de proximitat. A Vermut i a la Gàbia no treballen amb grans distribuïdors, tot allò que tenen, m’asseguren, és escollit per la seva qualitat. Una vermuteria on realment si pot trobar el millor producte al millor preu.

 

Bar Collage Barcelona
Bar Collage Barcelona

La copa a Collage Barcelona

C/ Consellers, 4 Barcelona

No us ha passat que dins dels millors bars no trobeu on seure de manera còmoda?, de tenir intimitat?, alhora que no caure en l’avorriment? A Collage Barcelona hi podeu trobar una de les millors cocteleries de la ciutat, sempre amenitzada amb una bona selecció de música. Les parets mostren art a l’alçada de la qualitat dels còctels. Collage Barcelona és un local que realment no deixa indiferent. La seva barreja de decoració vintage, moderna i els seus beuratges fan que la seva clientela hi vulgui tornar tan de pressa com pot. Un petit oasi on refrescar la ment i l’esperit.