Òpera en directe | L’engany, amb l’associació Òpera Jove

DIMECRES 12 DE JULIOL, 19h
c/Caballero, 65. Barcelona
Espai AnGram

‘Molta gent estan enamorats els uns dels altres, es disfressen d’altres persones, tot és molt confús, hi ha un criat barrut, ningú té gaire clar qui és qui, un parell de ducs vells es tornen bojos, cor de gitanos, etc. Una òpera com una altra. Segurament que algú sigui la filla o la dona desapareguda des de feia anys d’algú altre” (T. Pratchett).

Joves cantants ens porten escenes d’òpera amb la temàtica més habitual: l’engany, la mentida, la disfressa…

Una hora d’àries i conjunts de la tragèdia a l’humor, amb la col·laboració de l’associació Òpera Jove

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca