Festa d’entrega del Primer Premi de Poesia Mirall

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Ploion Editors i la Revista Mirall us conviden a la festa d’entrega del Primer Premi de Poesia Mirall que tindrà lloc a la redacció de la Revista Mirall (C/ Caballero, 65) a Barcelona el proper 19 de maig a les 19:30h.

Aquest és un Premi de Poesia singular en el panorama de la cultura catalana perquè per primera vegada es dóna ex aequo i es publicarà en un format conjunt que inclourà dos poemaris excel·lents que dialoguen des de dos món complementaris..

Els guanyadors ex aequo han estat Alexandre Planes amb el recull Poemari de Fuga i Conxita Jiménez amb El Cant dels Mol·luscs.

Tots dos poetes recitaran els versos dels poemaris guanyadors i el Jurat del Premi dirà unes paraules i explicarà la naturalesa de la #NovaCultura i les raons per les quals s’ha pres aquesta decisió.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca