El meu primer llibre

Començo a escriure aquestes lletres una setmana després d’haver presentat el meu primer llibre. És divendres, 11.58 hores i ara m’ho miro més des de la distància i no des de l’escalfor del moment, però igualment em venen grats records de la presentació de “Les marques del Marquès de la Lluna”.

El 13 de gener vaig presentar el meu primer llibre en solitari (vaig ser coautor de “La Guerra Civil a Tordera” al 2002 amb Toni López) a la Biblioteca de Tordera. Per què vaig triar aquest emplaçament? Molt senzill, sempre recomanen que quan presentes quelcom ho facis on et sentis més aprop dels teus i com que Tordera és el meu poble era el marc perfecte per presentar un recull de relats que potser sorprendran a més d’un/a.

Per fer la presentació em vaig deixar guiar una mica pel meu instint. En part em deia que volia defugir de les presentacions clàssiques i buscant per la xarxa vaig trobar un post interessant on optava per una presentació més desenfadada. A partir d’aquí vaig rumiar què podia fer i se’m va acudir preparar dos vídeos.

El primer d’aquests havia de ser sobre el Marquès de la Lluna (el pseudònim que utilitzo quan escric relats eròtics). En ell hi explico com va arrencar el blog http://relatsmeus.blogspot.com.es i qui és el Marquès ja que molts dels que van venir a la presentació desconeixien la meva faceta com a escriptor de relats eròtics. Per tant, era una eina perfecta. Vaig elaborar un guió i li vaig demanar a Albert Sabater que hi posés veu. El resultat? Valora’l tu mateix!

Però aquesta no seria la única eina que utilitzaria. De fet la idea del vídeo del Marquès em va venir perquè el post que abans us comentava apostava per crear un booktrailer i a partir d’aquí vaig crear els dos vídeos. De nou vaig crear un guió i amb imatges del blog del Marquès i amb la bona veu que té l’Elisabet Megias en va sortir una presentació del llibre d’allò més escaient com pots comprovar.

Deixant de banda aquests aspectes tècnics haig de dir que la presentació va anar rodada. Després de la presentació de la directora de la Biblioteca, Sílvia Anfrons, vaig iniciar un recorregut per la figura del Marquès de la Lluna amb la projecció del primer vídeo. Donant pas a l’explicació del llibre, la projecció del booktrailer i la lectura d’un petit fragment del llibre.

Tot plegat va comportar un acte àgil i dinàmic ja que tenia molt clar que havia de ser quelcom ràpid però que arribés a la gent. Després era el torn de la signatura de llibres amb la sorpresa que es van acabar tots i amb la satisfacció d’haver d’iniciar una llista per poder complaure a tothom. Sens dubte que la meva satisfacció va ser màxima al acabar l’acte.

A partir d’aquí se m’obren unes quantes preguntes. Hi ha qui em diu que ara que ja he publicat un llibre ja sóc escriptor. Quan llegeixo aquesta paraula penso, realment ho ets? No és una paraula que et va gran? Si faig cas a la definició de l’Institut d’Estudis Catalans m’hi podria considerar a mitges “Escriptor/a: persona que escriu llibres, que es dedica a la composició literària”. De fet és una afició això d’escriure, per tant sóc escriptor a mitges i que tinc la gran sort que Ediciones Mouse m’hagi publicat aquest llibre amb un recull de relats eròtics.

La contraportada

Si t’interessa el llibre el pots adquirir en format ebook a la següent adreça:

A la pàgina web de l’editorial:

O bé si vas al teu llibreter de confiança i li facilites el títol i l’ISBN del llibre i ell te’l farà arribar:

TÍTOL: LES MARQUES DEL MARQUÈS DE LA LLUNA

AUTOR: XAVIER SERRA ALBÓ

EDITORIAL: EDICIONES MOUSE

ISBN: 978-84-617780-4-1

- Publicitat -

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Nervis a Cs pel tercer grau dels presos polítics

El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha acusat aquest dijous el president de la Generalitat, Quim Torra, la consellera de Justícia, Esther...

El 70% dels usuaris de residències i el 56% de treballadors infectats de covid-19 són asimptomàtics

El 69,7% dels usuaris de residències i el 55,8% dels treballadors que s'han infectat de covid-19 són asimptomàtics, segons un estudi d'un equip multidisciplinari...

Torra sobre el tercer grau als presos: “Tercer grau? Llibertat!”

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha defensat aquest dijous que els presos polítics condemnats per l'1-O no haurien d'haver estat jutjats mai...

JxCat i ERC demanen al Parlament que exigeixi al Govern central que situï el dèficit en l’1%

JxCat i ERC han presentat una proposta de resolució conjunta al Parlament, que demana que la cambra catalana exigeixi al Govern central que revisi...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca