Guanyadors del Primer Premi Mirall de Poesia

Estimats/des lectors/es, amics/gues i participants:

Després de deliberar, ja hem escollit als guanyadors entre els vint-i-dos originals que es van presentar al Premi Mirall. Diem guanyadors perquè n’hi ha dos: El cant dels mol·luscs – Contxita Jiménez (Tarragona) i Poemari de Fuga – Alexandre Planas (Corbera de Llobregat).

Pensem que tant de part tècnica com literària estan en un mateix nivell tot i que cadascú guarda el seu estil personal que el fa especial. Ambdós són intimistes, sensibles i molt literaris. S’estableix un diàleg entre els dos poemaris, que comparteixen un llenguatge ric, molt potent, i apassionant, com una lluita entre paraules. Hem quedat admirats de la manera com tots dos poetes expressaven amb paraules diferents formes de veure la vida. Es publicaran ambdós poemaris en una sola edició: Per una banda, la coberta serà El cant dels mol·luscs i a la contracoberta, Poemari de fuga. Per tant serà un llibre amb dues cobertes, amb igual d’importància. En el centre del llibre hi haurà una pàgina que farà de separador entre els dos poemaris que recordi a un mirall. Agraïm la participació de tots els autors i autores i us animem a seguir escrivint. Estem molt contents de l’alt nivell dels poemaris que s’han presentat.

- Publicitat -

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Torrent aposta per la resolució democràtica del presumpte cas d'”espionatge polític”

El president del Parlament, Roger Torrent, ha insistit en la necessitat d'apostar per una resolució democràtica del presumpte cas d'"espionatge polític" del qual ell...

La Sagrada Família reobrirà a tots els públics el 25 de juliol

La Sagrada Família ha anunciat que obrirà de nou les portes a tots els visitats a partir del dissabte 25 de juliol, de moment,...

JxC i ERC porten l’espionatge contra l’independentisme a la Comissió Europea

Els eurodiputats de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, i ERC, Diana Riba, han denunciat aquest dimarts a la Comissió...

4M€ d’ajuts directes pels comerços i 2 pels ajuntaments del Segrià

El Govern ha concretat que dels 6,5 milions d'euros extraordinaris per al sector comercial Segrià perquè faci front a la situació derivada de l'enduriment...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca