Dimarts 10 Desembre, 2019

Presentació llibre i disc: L’oracle del drac + Meranti

   

Pere Vilanova presenta el llibre L’oracle del drac. El llibre dels canvis (Ed. Fonoll), un poemari que és capaç de predir el futur i el seu 9è disc Meranti. Un concert folk i un recital participatiu únic a la redacció de la Revista Mirall – Directe!cat. Dijous a les 20 hores, Espai AnGram (carrer de Caballero, 65).

6,118FansM'agrada
1,044SeguidorsSeguir
15,584SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca