Presentació llibre i disc: L’oracle del drac + Meranti

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Pere Vilanova presenta el llibre L’oracle del drac. El llibre dels canvis (Ed. Fonoll), un poemari que és capaç de predir el futur i el seu 9è disc Meranti. Un concert folk i un recital participatiu únic a la redacció de la Revista Mirall – Directe!cat. Dijous a les 20 hores, Espai AnGram (carrer de Caballero, 65).

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca