Dimecres 11 Desembre, 2019

20 de desembre: Mercat d’hivern a l’espai AnGram

   

Inauguració: 20 Desembre 2016

Del 20 de desembre al 20 de gener
C/ Caballero, 65

No sabem si la teva elecció per aquestes festes és commemorar el Nadal, la Hannukah o la Saturnalia. Sabem però que els déus del capital volen que per celebrar-ho sacrifiquem una mica del nostre salari: oblida’t de regals pongo, regals enverinats i tota la pesca. Res és més personal que regalar una obra d’art. Apropa’t al Mercat d’Art de Revista Mirall, tria la teva peça i emporta-te-la a casa!

Artistes participants:

Anna Llimós
Jordi Minguell
Eva Paià
Yaiza Pozo
Yona Rochel
Joanna Sassen
Carla Step
Jordi Vila Delclòs

6,118FansM'agrada
1,044SeguidorsSeguir
15,585SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca