eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  20 de desembre: Mercat d’hivern a l’espai AnGram

  Inauguració: 20 Desembre 2016

  Del 20 de desembre al 20 de gener
  C/ Caballero, 65

  No sabem si la teva elecció per aquestes festes és commemorar el Nadal, la Hannukah o la Saturnalia. Sabem però que els déus del capital volen que per celebrar-ho sacrifiquem una mica del nostre salari: oblida’t de regals pongo, regals enverinats i tota la pesca. Res és més personal que regalar una obra d’art. Apropa’t al Mercat d’Art de Revista Mirall, tria la teva peça i emporta-te-la a casa!

  Artistes participants:

  Anna Llimós
  Jordi Minguell
  Eva Paià
  Yaiza Pozo
  Yona Rochel
  Joanna Sassen
  Carla Step
  Jordi Vila Delclòs

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca