Cap de setmana Mirall

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

En Pere torna a l’Astrolabi

Ja fa un any que en Pere Vilanova va passar per l’espai Angram, aleshores encara al carrer de la Granja a Gràcia. Per a uns quants dels afortunats que hi vàrem assistir va ser un grat descobriment, i sempre és motiu d’alegria degustar les obres d’aquest jove cantautor i poeta que aquest divendres 16 presenta a la sala Astrolabi de Gràcia el seu  nou poemari: L’oracle del drac. El llibre dels canvis. Aquest llibre, basat en les prediccions del futur i l’I Ching, no és l’únic motiu de celebració d’aquest divendres, ja que en Pere també presenta el seu últim disc, Meranti, un àlbum acabat de sortir del forn creatiu, inspirat per una tempesta. Òbviament la presentació d’ambdues obres portarà d’acompanyament música, amics i cervesa, com no pot ser d’una altra manera. I si no hi podeu assistir, sempre podeu llegir-lo i/o escoltar-lo, que sempre és un plaer.

14492582_1129365137155564_656840099329142420_n

 

- Publicitat -

Art més enllà de Bcn

No ens cansem de repetir que el món no s’acaba ni a Collserola, ni al Besòs, ni al Llobregat; hi ha vida més enllà, i a vegades hi ha art i tot! Aquest cap de setmana – dissabte a la tarda, per ser exactes – us emplacem a apropar-vos a Sabadell i assistir a la mostra d’ Art Emergent. Organitzada per l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, aquesta exposició presentarà obra de diversos artistes, entre ells l’Anna Llimós (de qui trobareu obra al nostre pròxim Mercat de Nadal) i l’Alberto Gil. A més, l’esdeveniment també servirà per presentar l’artista guanyador del premi que l’acadèmia atorga enguany, i a partir de les 19.00h hi haurà performances i concerts per fer d’aquest dissabte a la tarda una experiència artística plena.

 

escocesa

 

En plan random

Sovint fem les coses més en plan random del que ens pensem. Segons la Irina Mutt, comissària d’aquesta exposició, (En plan random), aquesta expressió fa referència a un procés fet sense definir-ne una intenció, mètode o finalitat. Siguis partidari d’aquesta definició o siguis més d’aleatori, o com et passi per la pebrotera, el que trobarem a La Escocesa és una aposta pel caos i l’atzar com a metodologia per treballar l’obra d’art, de la mateixa manera en què la ciència empra el mètode de falsació d’hipòtesis o l’assaig i l’error. En altres paraules, La Escocesa ens presenta un any més una mostra amb l’obra de 20 artistes que han estat residents d’aquest centre durant aquest 2016 tot aprofitant el marc de l’Open Night de Poble Nou.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca