eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  DIMECRES 23 de NOVEMBRE Jordi Turull ens respon a la pregunta: ‘Procés, en quina fase ets?’

  Dimecres 23 de novembre a les 19h
  c/ Caballero, 65 Barcelona

  El portaveu de Junts pel Sí oferirà una conferència oberta a l’espai AnGram de Revista Mirall (c/ Caballero, 65 de Barcelona) el pròxim dimecres 23 de novembre per analitzar l’actualitat política catalana en un ambient distès. Un acte presentat pel periodista Joan Solé.

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  Des del 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció ens ajuda a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca