Primer Premi de poesia Mirall

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

 

Des del segell Ploion Editors i des de la Revista Mirall creiem en la Nova Cultura i per això tirem endavant el Primer Premi de Poesia Mirall on convidem a tots els poetes que ho desitgin a que ens enviïn els seus poemaris.

El guanyador/a serà publicat, presentat, distribuït, defensat i portat arreu pel nostre segell editorial i per la Revista Mirall. Des de Mirall us convidem a participar-hi! Teniu fins el 31 de desembre!

 

BASES DEL PRIMER PREMI DE POESIA MIRALL

 

  1. Hi podran concórrer tots els poetes que ho vulguin.

2. El premi consistirà en la publicació del poemari per part del nou editorial Ploion Editors, que s’ocuparà que el llibre premiat tingui una àmplia difusió al llarg i ample de tots els territoris de parla catalana i vetllarà per a que sigui traduït a llengües estrangeres.

- Publicitat -

3. L’edició del llibre guanyador sortirà impresa dins la primera quinzena d’abril de 2017.

4. Per presentar-s’hi cal enviar una còpia electrònica del llibre original en format PDF a les adreces: cultura@revistamirall.com poesia@ploioneditors.com

5. A la primera pàgina del llibre s’hi consignarà el Nom del Premi, i el Nom, Cognoms, Adreça
postal, Telèfons i Adreça electrònica del poeta.

6. Les obres concursants s’hauran d’enviar a l’adreça electrònica abans esmentada en el període entre el 17 d’octubre i el 31 de desembre de 2016.

7. Convindrà que els poemaris tinguin una llargada habitual a la d’un llibre corrent de poesia.

8. El Jurat estarà format per les següents persones: Helena Morén, Joan Vila, Gabriela Zea, Eva Payà, Jordi Garrido i Pere Vilanova, que també actuarà com a secretari.

9. El Jurat podrà declarar desert el Premi i resoldre inapel·lablement totes aquelles qüestions no estipulades en aquestes bases.

10. El veredicte del premi es farà públic durant la Festa MIRALL a l’Espai Angram, la data de la
qual s’anunciarà més endavant.
+informació: www.revistamirall.com

 

ploion

- Publicitat -