Cap de setmana Mirall

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Jam de Poesia Oriental al Cronopios

Fa unes setmanes a la Mirall us recomanàvem l’slam poètic del CCCB, ara us proposem una nova aventura poètica. Sí, ja ho he dit bé, aventura, ja que també ho és per una servidora a la que aquest club li arriba d’oïda -com acaba passant amb tot allò interessant que es mou per la ciutat-. Sota la descripció d’Associació Cultural Literària s’amaga el Club Cronopios localitzat al dinàmic carrer de Ferlandina. L’espai ofereix diferents tallers i activitats oberts a les diferents arts existents essent, la poesia, un element clau de les seves nits barcelonines. L’espai s’assimila a una cova, una cova adequada per la creació artística, un secret on l’aire íntim i acollidor absorbeix a tothom qui es presenta. L’ambigüitat del terme club li escau a la perfecció, doncs la llibertat creativa sembla ser un dels principis d’aquest.

Dissabte 20 a les 21h està planejat un jam de poesia oriental. Haurem de tastar els mots que surtin d’aquestes quatre parets.

2. Mercat Illustradors Cara B

Mercat d’Il·lustració al Cara B

Per aquells que encara no teniu el gust de conèixe’l, el Cara B és una cerveseria localitzada al barri de Gràcia on, puntualment, s’organitzen concerts de tota mena que són amenitzats amb cerveses artesanals, tan locals com internacionals, les quals esdevenen l’estrella de la carta. Aquests cap de setmana, coincidint amb les Festes de Gràcia, la cerveseria anirà un pas més enllà de la programació de lives que es generen entorn a les festivitats dels districtes emparant un Mercat d’Il·lustradors. Alexis Bukowski, Asis Percales o Asis Percales, són tres dels cinc participants l’obra dels quals podrem veure i adquirir al jardí del Cara B, una interessant proposta a favor de la producció local d’il·lustració que cada vegada té més presència en locals alternatius a les galeries oficials i que ens ajuda a endevinar quins són els camins triats pels artistes recents.

3. Festes Llibertàries

- Publicitat -

Adéu Gràcia, Hola Sants

Aquest cap de setmana es dona l’eclipsi de les festes majors, ambdós barris –que mantenen una relació amor/odi per tots coneguda– coincideixen en les seves festivitats. Mentre Gràcia es va apagant amb la darrera tongada d’esdeveniments, Sants comença a ensenyar la poteta de les múltiples activitats que empaperaran el barri de botifarrades, concerts, cinemes a la fresca, classes de ball, les mítiques Alternatives de l’Espanya Industrial i els millors mojitos. Hi ha millor moment per rondar pels carrers de Barcelona? Els carrers, més vius que mai, es revesteixen. Grans treballs manuals converteixen brics reciclats en fantasiosos aparadors on no cal ser guiri per beure al carrer sense ser multat. Si bé podeu deambular pels carrers de Sants per celebrar l’inici de festes, també podeu acomiadar-vos de les de Gràcia por todo lo alto amb una tríada de concerts. Divendres 19 podrem gaudir de la potència i energia del rock’n’roll dels Flamingo Tours, un directe imprescindible per tot amant de la bona música organitzat per Blackcelona a la Plaça Rovira i Trias. Aquella mateixa nit, finalitzarà l’11ª Edició del Festigàbal de la mà del bar gracienc de l’Heliogàbal –un dels darrers bars sofrents de les polítiques contràries a la música en directe als bars que tant hem patit els barcelonins durant anys- qui ens portaran a DA SOUZA, Futuro Terror i MAMBO JAMBO als Jardins de la Sedeta a les 21h. Finalment, i fins el diumenge a la Plaça John Lennon, les Festes Llibertàries de Gràcia apropen i apoderen un fort missatge contra el sexisme amb propostes de concerts del més variat, passeu-vos-hi!

 

- Publicitat -