“El que estem fent nosaltres és aplegar el millor de Barcelona, el primer cap de setmana de cada mes.”

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Nota de l’Editor; entrevista feta per l’obertura l’hivern del 2014 del Palo Alto Market

Fa un any vaig visitar Palo Alto, al Poblenou, per conversar amb el Javier Mariscal. Avui visito la Paula Mariscal (València, 1983), una de les organitzadores d’un nou esdeveniment a Barcelona: Palo Alto Market, on s’oferirà menjar, roba vintage, mobles i moltes altres coses preciosament seleccionades. La seva primera edició tindrà lloc els propers 6 i 7 de desembre. Atenció, perquè només jutjant l’entorn i el detall amb què s’està preparant, aquest projecte promet…

Ets de València. Quins són els teus primers records de Barcelona?

La casa del meu oncle, al carrer de València. Era d’aquelles cases enormes de l’Eixample, plena de dibuixos. La cuina sense parets es barrejava amb la sala i amb el dormitori. Hi havia molta llibertat, massa potser (rialles).

- Publicitat -

I com veus la Barcelona en la qual vius avui?

Ambiciosa, desperta, amb gana, oberta —com la cuina del meu oncle— i també generosa. La resta, la part garrepa, tancada, avorrida… no la miro i llestos!

Paula, actriu i graduada en humanitats, en quins projectes estàs ficada ara?

Quina estampa! Que poc pràctica, no? Doncs encara que sembli que aquesta formació no porta enlloc, a mi m’ha portat a treballar d’ajudant de direcció en el món del teatre, una meravella d’escola. I ara estic preparant un projecte preciós: Palo Alto Market. Cal reinventar-se tota l’estona. Aprendre i adaptar-se, sempre, però amb la motxilla cada vegada més plena, és clar!

En els últims anys han sorgit molts mercats a Barcelona. A què creus que es deu aquest fenomen?

Bé, els mercats han existit sempre, és un dels primers llocs de reunió de l’ésser humà. I avui, que vivim en un món digital, suposo que trobem a faltar la reunió, l’àmbit biològic, el físic… I tot això hi té cabuda en un mercat on l’individual es converteix en col·lectiu.

Què distingeix Palo Alto Market dels altres?

No ho sé… El que estem fent nosaltres és aplegar el millor de Barcelona, el primer cap de setmana de cada mes. Hi ha coses interessantíssimes! Nosaltres som fans de tots els creadors que vindran en la primera edició i dels que encara han de venir.

Cada mercat es caracteritza per oferir una selecció pròpia de productes que li dóna personalitat. També és important el lloc on està situat. Què significa Palo Alto per a tu? Quin paper creus que té dins de la ciutat?

És un bon exemple de com els ciutadans podem canviar-la. Palo Alto era una fàbrica del segle XIX, totalment derruïda, i un grup de persones la va descobrir i la va rescatar de la mort. En vint anys, a poc a poc, s’ha convertit en una petita selva plena de talent i de generositat.

Què us agradaria que passés, a Palo Alto Market?

Que la gent es quedi amb ganes de més i que al·lucinin amb cadascuna de les coses que hi haurà. Igual que nosaltres.*

 

Palo Alto Market

 

Palo Alto Market s’inaugura el 6 i el 7 de desembre.

Tindrà lloc el primer cap de setmana de cada mes.

C / Pellaires, 30. Al costat de la parada de Selva de Mar (línia groga).

 

Palo Alto Market.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca