Cap de setmana Mirall

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

El GREC a la Fundació Suñol

Pels amants de la cultura la temporada d’estiu a Barcelona s’inicia quan el festival Grec es planta a la ciutat, any rere any, exaltant les arts performatives. Aquest cop, Fundacions en Obert ha organitzat un seguit d’activitats seguint la línia del festival. La major part de les institucions que constitueixen la novella associació de fundacions culturals barcelonines acolliran diferents propostes performatives durant els primers caps de setmana de juliol.

La Fundació Suñol presentarà aquest dissabte 9 de Juliol Several figures in the same place dels coreògrafs Bea Fernández –interessada en les tensions del cos i d’aquest amb el temps real- i Carmelo Salazar –darrerament vinculat amb la creació audiovisual-. El blancs murs del cub que defineixen el Nivell Zero de l’entitat, diàriament relegat a joves talents, acollirà als dos performers a les 18.30h.

2 Mecal Air (2)

Terror al Mecal Air

Les múltiples campanyes per exaltar el potencial de Montjuïc no deixen indiferent a ningú, des del cinema a la fresca fins la densitat dels seus jardins, el mont es converteix en un dels protagonistes durant l’estiu. Com cada any, el Mecal Air ens proposa unes vetllades de curts de qualitat, a la fresca, recordant l’actitud de pícnic tot acompanyat d’una cerveseta a la Plaça del Baluard del Poble Espanyol, una ocasió única en un indret únic molt recomanable per compartir una bona tarda d’estiu amb amics.

 

- Publicitat -

A les sessions, dividides segons el gènere fílmic, es projectaran els curtmetratges guanyadors de la passada edició del Festival de Mecal Pro, aquests dissabte 9 podreu gaudir des de les 20h fins a la mitja nit d’un especial de terror per un preu reduït.

Més informació al web o a l’esdeveniment de facebook.

 

3. Surf Film Festival (2)

IV Edició del Surfcity Festival

Uns mesos més tard i ja passada la ressaca del Surcity Festival, el surf torna a ser un del protagonistes incondicionals del cap de setmana. Durant quatre dies el Museu Marítim de Barcelona es vestirà de neoprè per acollir el Surf Film Festival .

White Waves d’Inka Reichert; Faroes: The Outpost Vol.2 o l’argentina Peninsula Mitre realitzada pels germans Gauchos són alguns dels films dels que podrem gaudir en aquestes jornades. Els films projectats erigeixen un ampli retrat d’aquest mode de vida, anant més enllà dels tecnicismes i aconseguint un ric perfil del món del surf a través dels detalls més elementals –els amplis paisatges, l’escuma d’una onada o la creació de les taules fish– que, lluny de tota simplicitat, col·laboren a emfatitzar aquest cosmos que mou tantes passions arreu.  L’estètica i esperit surf arribarà al seu zenit amb un seguit de conferències impartides per professionals del surf, de  concerts com el del rock surfer de The Cangrejos, i d’stands que conformaran un surfmarket.

 

- Publicitat -