Neo Sala sobre el Doctor Music Festival: “Va ser una experiència màgica per a tots i tenim ganes de repetir-la”

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

El fundador i director general de la promotora Doctor Music, Neo Sala, ha assenyalat en declaracions a l’ACN que el fet de voler organitzar novament el Doctor Music Festival després de vint anys sense celebrar-se respon a la voluntat de repetir “l’experiència màgica” viscuda a Escalarre. Sala afirma que en aquesta edició commemorativa prevista per a l’estiu del 2019 se seguirà el format de tres dies de concerts repartits en diversos escenaris així com activitats paral·leles. Pel que fa a la ubicació, el promotor musical assegura que fins el moment ha copsat una gran acceptació institucional a la zona. “És molt gratificant, perquè quan en el 96 eren obstacles i pors, ara tot són facilitats i alegria”, afirma Sala qui no ha volgut avançar possibles noms del cartell. Ha dit, però, que la intenció és portar artistes i grups que van actuar en les edicions dels 90 i que segueixen sent “rellevants” així com noms de màxima actualitat, entre els quals figurarien estrelles de la música electrònica.
Neo Sala ha recordat sobre aquest aspecte que el Doctor Music Festival també va ser pioner en reservar espai per a la música de ball i l’electrònica a finals dels 90, habilitant dues carpes per tal que punxessin discjòqueis que ara són estrelles més que consagrades del gènere com Carl Cox. En aquest sentit, Sala afirma que la voluntat del certamen és reviure l’esperit del Doctor Music Festival dels anys 96, 97 i 98 però “amb la tecnologia i els continguts d’avui en dia”, indica.

Per fer-ho possible, en els pròxims tres anys l’organització es dedicarà a recórrer tot el món per copsar idees i filosofies d’alguns dels festivals més importants que se celebren arreu del planeta. Entre aquests hi ha el ‘Secret Solstice’, de Reykjavik (Islàndia), el ‘Hideout’ de Croàcia; el Mozamboogy de Sudàfrica o el ‘hippie’ Secret Garden Party, al Regne Unit. Tampoc faltaran festivals consagrats com el Glastonbury, el ‘Burning Man’ de Nevada (Estats Units) o el Tomorrowland de Bèlgica, especialitzat precisament en música electrònica.

“La nostra feina és portar concerts i es basa en fer feliç al públic”, apunta el fundador de Doctor Music. “Hi ha molta gent que va estar-hi al festival i que ens diu perquè no ho fem de nou, i gent jove que no ho va poder viure i veia com el seus germans grans hi anaven”, recorda. “O gent que encara no havia nascut i han vist el que va passar”, afegeix. “Va ser una experiència màgica per a tots i tenim ganes de repetir-la”, ha sentenciat. A la tardor se sabran més detalls del festival que, de moment, només comptarà amb una edició de caràcter commemoratiu.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca