Dijous 9 de juny: Inauguració de l’Espai AnGram

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Aquest dijous 9 de juny a les 20h inaugurem oficialment el nou espai AnGram amb l’obsequi de l’edició en paper del primer número de la revista i una (o les que es vulguin) copes de cava Mas Codina per brindar per aquesta nova etapa al proletari barri de les Corts de Barcelona.

Us esperem a les 20h al c/ Violant d’Hongria, 169

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca