S’enceta un cicle de sexualitats per visibilitzar l’apoderament sexual de la dona

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Per Cristina Gironès

Arran Sagrada Família arrenca aquest divendres un cicle de sexualitats amb la projecció del documental “Yes we fuck”, de Raúl de la Morena. Es tracta d’un seguit d’actes que tindran lloc a La Cruïlla Casal Independentista de l’Eixample, al Carrer Sardenya 256-260, amb la intenció de fer camí cap el 8 de març.

La intenció del cicle és el de trencar amb els estereotips de gènere que suporten les dones en l’àmbit sexual, com la creença de la falta de desig o libido, de la concepció del cos femení com a objecte passiu en l’acte, de la monogàmia i la subordinació de la dona en les relacions d’amor romàntic, o de la infantilització de la seva consciència. L’objectiu, doncs, és demostrar que les dones són un subjecte actiu, apoderat. També es tractarà la llibertat sexual i l’amor lliure, i les possibilitats que obren en la nova concepció de rols i relacions.

“Yes we fuck” es projectarà a les 19.30, i comptarà amb la presència del seu director. És un documental que vol abordar la sexualitat en les persones amb diversitat funcional com a motor de creixement personal, i de desenvolupament de la pròpia personalitat i les relacions socials.

Programa complet:

 • “Yes we fuck”
  Projecció del documental amb el seu director Raúl de la Morena
  Divendres 26 de febrer, 19.30 h
 • Desmuntant la monogàmia des d’una experiència plurisexual i poliamorosa
  Xerrada a càrrec d’Enrenou i Amors Plurals
  Dimecres 2 de març, 19.30 h
 • Sexualitat i poder adult
  Xerrada a càrrec de Maria Rodó
  Dimecres 9 de març, 19.30 h
- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca