Dimarts 23 Juliol, 2019

‘Jo? Moda curvy’, les contradiccions de la moda

Divendres 26 de febrer a les 19:30h a l’espai AnGram (c/ de la Granja, 23 de Barcelona), xerrada oberta amb la blogger de moda Lídia Juvanteny de justshootme.es soycurvy.com sobre les contradiccions de la moda.

L’acte presentat per en Joan Solé serà una xerrada entre els assistents i la Lídia, qui ens exposarà experiències personals del món de la moda, sovint ple de contradiccions.

 

5,237FansM'agrada
924SeguidorsSeguir
15,468SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca