eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Anthony Blunt

  El conegut historiador de l’art era homosexual, cripto-comunista, fill d’un sacerdot evangelista, bon-vivant i espia del KGB a Anglaterra durant la Guerra Freda. Era espia tenint accés directe al Palau de Buckingham. També era espia per l’MI5.

  Era un cavaller anglès i com a tal duia un doble vida. Es descobriren abusos a menors, seducció d’alumnes, robatoris d’autoria, autentificacions de falsificacions (perdó per l’oximorón) estafes, la responsabilitat sobre la mort de 49 agents, xantatges al duc de Windsor, etc…

  Al ser desemmascarat per Margaret Tatcher el 1979, ningú podia creure que un home tan elegant pogués ser un espia roig, un traïdor a la pàtria. Un noi nascut a la flor i nata de la societat, un noi que ho tenia tot per davant. Potser és allò que diuen, que els règims només cauen quan es corrompen al seu interior, quan es podreixen per dins i els cucs surten a la pell. O simplement creia en el comunisme. Així, només ens queda llegir Anthony Blunt. El espía de Cambridge de Miranda Carter

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca