Hugo Pratt

El dibuixant i narrador venecià, és confon masses vegades amb el seu personatge estrella: Corto Maltese, un soldat de fortuna amb residencia a Hong Kong. La vida dels dos s’entrellaça, les aventures retraten el seu moment històric i en els dos casos, la llegenda, la irrealitat entra a les seves vides.

Hugo Pratt va viatjar amb la seva família de molt petit cap a Etiòpia, recentment conquerida per la Itàlia feixista. Tingué aventures pels set mars i teòrics com Umberto Eco parlaven d’ell. Les seves fotografies amb gavardina fan que sigui ell mateix, Corto Maltese.

De vegades la millor manera per crear és imitar una cosa i portar-la a l’extrem. El Quijote riu de les novel·les de cavallers del seu temps i ara és un èxit. Family Guy riu de la família Simpons i és millor que el producte de Matt Groening. Perquè Hugo Pratt no podia portar el seu personatge a l’extrem i fer unes aventures genials?

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca