Però 2+2 no era 5?

Les converses per correu o whatsapp tenen dos grans problemes. El primer és la impossibilitat de poder dotar d’un to la frase escrita, el segon és que l’explicació d’un fet a vegades és tan complicat d’entendre per a l’altra part que al final s’acaba traient de polleguera a un dels interlocutors.

En el primer cas, molts acostumen a acabar les frases amb una cara somrient, trista o fent ús d’aquell “XD” que sempre que intento reproduir amb la cara acabo sofrint una embòlia. En el segon, sempre és recomanable deixar el mòbil apartat i comptar fins a deu o resoldre la situació amb una trucada (sense alterar-se…).

Hi ha moments en què el que exposes és tan fàcil d’entendre per a tu, que la barrera de l’altre es redueix a la metàfora de l’alumne de classe que no vol entendre que 2+2 és 4. Per a tu és tan fàcil, que l’altre sembla dir: però 2+2 no era 5? No! No, no és 5! Deixar el text i utilitzar la veu. Truca’m! Més ràpid i aclaridor.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

Calvo avisa que intentarà sumar Cs als pressupostos “fins a l’últim minut”

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha celebrat el suport d'ERC, PNB i EH Bildu als pressupostos generals de l'Estat, però ha...

Aragonès defensa el pacte dels PGE “per responsabilitat”

El vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, ha defensat aquest dimecres que han arribat a un pacte amb el Govern...

Les institucions apel·len els homes per denunciar i combatre la violència masclista

Les institucions han apel·lat aquest dimecres els homes perquè denunciïn i combatin la violència masclista que observin o coneguin en altres homes, com amics...

Otegi defensa que la independència “passa per dir ‘Sí’ als pressupostos de l’Estat

El coordinador general d'EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha defensat aquest dimecres que el procés cap a la independència del País Basc "avui passa per...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca