Però 2+2 no era 5?

Les converses per correu o whatsapp tenen dos grans problemes. El primer és la impossibilitat de poder dotar d’un to la frase escrita, el segon és que l’explicació d’un fet a vegades és tan complicat d’entendre per a l’altra part que al final s’acaba traient de polleguera a un dels interlocutors.

En el primer cas, molts acostumen a acabar les frases amb una cara somrient, trista o fent ús d’aquell “XD” que sempre que intento reproduir amb la cara acabo sofrint una embòlia. En el segon, sempre és recomanable deixar el mòbil apartat i comptar fins a deu o resoldre la situació amb una trucada (sense alterar-se…).

Hi ha moments en què el que exposes és tan fàcil d’entendre per a tu, que la barrera de l’altre es redueix a la metàfora de l’alumne de classe que no vol entendre que 2+2 és 4. Per a tu és tan fàcil, que l’altre sembla dir: però 2+2 no era 5? No! No, no és 5! Deixar el text i utilitzar la veu. Truca’m! Més ràpid i aclaridor.

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca