eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Xerrada sobre la situació dels refugiats: Origen i destí

  El proper 10 de desembre Revista Mirall organitza la xerrada ‘Refugiats: Origen i destí’ a l’espai AnGram per difondre i debatre la dramàtica realitat que viuen els refugiats que emprenen l’arriscat camí a Europa.

  La trobada servirà per explicar el context general dels qui es veuen obligats a fugir dels seus països d’origen, dades per entendre la magnitud de la tragèdia, les accions polítiques i humanitàries dutes a terme i, el més important, els testimonis d’alguns dels refugiats que va conèixer el periodista Ofer Laszewicki en la seva recent visita a Kos (Grècia), una de les portes d’entrada al continent europeu.

  Per complementar l’explicació, compatem amb la participació de la periodista Esperanza Claramunt, qui va treballar a Bruseles i coneix de primera mà el funcionament de la política comunitària europeaLorena Vicioso Adrià, candidata número 15 per Barcelona de la candidatura En Comú Podem assistirà a l’acte per exposar les polítiques de l’Ajuntament de Barcelona davant la crisi dels refugiats.

  A més, a l’espai s’exposarà un mural fotogràfic sobre la dura rutina que viuen els refugiats a Kos, amb imatges a càrrec de l’educadora social Georgina Noy.

  Us convidem a venir, participar i fomentar el debat sobre la qüestió. Es fonamental que la societat prengui consciència d’aquest drama que, en diferents graus, ens acaba afectant a tots.

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca