Xerrada sobre la situació dels refugiats: Origen i destí

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

El proper 10 de desembre Revista Mirall organitza la xerrada ‘Refugiats: Origen i destí’ a l’espai AnGram per difondre i debatre la dramàtica realitat que viuen els refugiats que emprenen l’arriscat camí a Europa.

La trobada servirà per explicar el context general dels qui es veuen obligats a fugir dels seus països d’origen, dades per entendre la magnitud de la tragèdia, les accions polítiques i humanitàries dutes a terme i, el més important, els testimonis d’alguns dels refugiats que va conèixer el periodista Ofer Laszewicki en la seva recent visita a Kos (Grècia), una de les portes d’entrada al continent europeu.

Per complementar l’explicació, compatem amb la participació de la periodista Esperanza Claramunt, qui va treballar a Bruseles i coneix de primera mà el funcionament de la política comunitària europeaLorena Vicioso Adrià, candidata número 15 per Barcelona de la candidatura En Comú Podem assistirà a l’acte per exposar les polítiques de l’Ajuntament de Barcelona davant la crisi dels refugiats.

A més, a l’espai s’exposarà un mural fotogràfic sobre la dura rutina que viuen els refugiats a Kos, amb imatges a càrrec de l’educadora social Georgina Noy.

Us convidem a venir, participar i fomentar el debat sobre la qüestió. Es fonamental que la societat prengui consciència d’aquest drama que, en diferents graus, ens acaba afectant a tots.

- Publicitat -