Constància

El meu pare sempre em recorda que la glòria no és inmediata, que res del que fas avui donarà fruits demà, els fruits només sorgeixien al cap de setmanes i mesos. Cap projecte, cap empresa minimament ambiciosa, correcte i de qualitat triomfarà des del primer dia, de la mateixa manera que un contrabaix de fusta necessita cent anys per que les seves fustes s’acomodin i puguin donar el só óptim.

De la mateixa manera, un artista, un escriptor, qualsevol persona creativa no pot suposar un éxit instantai de la seva obra, per que ell, com el contrabaix s’ha d’anar amoblant, s’ha d’nara posant bé i en aquest procés passa pel dubte, descobreix que allò que fa no està bé, que allò que fa no està a la seva altura i continua treballant. Descobreix que és només gràcies a la constància que pot seguir treballant i fent coses que valguin la pena, ja que con em va dir un amic meu, només podem dedicar el temps suficient per excel·lir a una cosa que ens agrada, ja que al agradar-nos la seva pràctica li podem dedicar tot el nostre tmeps. Li podem dedicar el temps suficient així per excel·lir.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

A finals de gener es podria començar a vacunar contra la covid-19

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha afirmat que a finals de gener es podria començar a vacunar contra la covid-19 i...

L’ANC inicia aquest dilluns la consulta per ratificar la seva estratègia per incidir en les eleccions

L'ANC ha iniciat aquest dilluns la consulta telemàtica perquè els socis de l'entitat votin per ratificar l'estratègia per incidir en les eleccions catalanes del...

Forcadell no creu que superar el 50% dels vots independentistes canviï “res” pel que fa al Gobierno

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha admès aquest dilluns que és important que els partits independentistes superin el llindar del 50% dels vots en...

Calvet i Borràs rebaixen la importància de superar el 50% dels vots

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, tots dos candidats a les primàries de...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca