Pere Vilanova, el poeta

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Revista Mirall us convida al recital de l’obra de Pere Vilanova, jove poeta i cantautor. Traductor de l’obra d’A. Rimbaud, representa un dels nous valors de la poesia catalana. En paraules d’Opticks Magazine: “Puede que la condición del poeta sea el aforismo, hacer de las frases pequeños versos, que son libres, y así comunicarse con el mundo. Vilanova lo hace así porque si el arte es un lenguaje, él tiene el mismo lenguaje como arte. Mis limitadas conversaciones con él para preparar estas notas, lo han demostrado. Ya que me perdí en ellas. La sucesión de conceptos, de aclaraciones, de voluntades, de paradojas y recuerdos me abrumaron. Podría decir todas las ideas que me transmitió, algunas son polémicas otras de sentido común, pero creo más importante decir que él realmente es su música. Él es no se puede separar de sus letras, porque son coherentes con su figura.”

Us esperem divendres a les 19:30 hores a l’espai AnGram

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca