eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Hi ha una oferta de treball per a tu

  Crec que si em poso a comptar el nombre de cercadors i agències de treball que tenen el meu CV penjat superaré els dits de les meves dues mans. Infojobs, Jobandtalent, Trovit Empleo, Linkedin, Borsa de treball… Per dir-ne alguns.

  La majoria d’ells compten amb un servei d’alertes d’ofertes que, a priori, dóna la sensació que és complet i fidel al teu perfil. Determines la zona, el tipus de feina, la jornada laboral… Vaja, una base de dades fantàstica. La pregunta és, per què les ofertes de feina que envien quasi mai tenen relació amb res del que has sol·licitat? De què serveix concretar la pestanya de comunicació i màrqueting i la província de Barcelona si les ofertes que t’ofereixen són de tècnic industrial a Salamanca?

  És evident que el funcionament d’aquestes agències a l’hora d’enviar correus és la de difondre ofertes, siguin les que siguin, perquè acabis visitant el seu web. El problema rau en què ara, cada cop que rebo aquest correu, abans d’obrir-los penso: a on m’enviaran ara?

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  Des del 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció ens ajuda a continuar endavant.

  Els més llegits

  Guerres de religió

  Emoció i atenció

  Una veritat incòmoda

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca