Hi ha una oferta de treball per a tu

Crec que si em poso a comptar el nombre de cercadors i agències de treball que tenen el meu CV penjat superaré els dits de les meves dues mans. Infojobs, Jobandtalent, Trovit Empleo, Linkedin, Borsa de treball… Per dir-ne alguns.

La majoria d’ells compten amb un servei d’alertes d’ofertes que, a priori, dóna la sensació que és complet i fidel al teu perfil. Determines la zona, el tipus de feina, la jornada laboral… Vaja, una base de dades fantàstica. La pregunta és, per què les ofertes de feina que envien quasi mai tenen relació amb res del que has sol·licitat? De què serveix concretar la pestanya de comunicació i màrqueting i la província de Barcelona si les ofertes que t’ofereixen són de tècnic industrial a Salamanca?

És evident que el funcionament d’aquestes agències a l’hora d’enviar correus és la de difondre ofertes, siguin les que siguin, perquè acabis visitant el seu web. El problema rau en què ara, cada cop que rebo aquest correu, abans d’obrir-los penso: a on m’enviaran ara?

- Publicitat -

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca