Hi ha una oferta de treball per a tu

Crec que si em poso a comptar el nombre de cercadors i agències de treball que tenen el meu CV penjat superaré els dits de les meves dues mans. Infojobs, Jobandtalent, Trovit Empleo, Linkedin, Borsa de treball… Per dir-ne alguns.

La majoria d’ells compten amb un servei d’alertes d’ofertes que, a priori, dóna la sensació que és complet i fidel al teu perfil. Determines la zona, el tipus de feina, la jornada laboral… Vaja, una base de dades fantàstica. La pregunta és, per què les ofertes de feina que envien quasi mai tenen relació amb res del que has sol·licitat? De què serveix concretar la pestanya de comunicació i màrqueting i la província de Barcelona si les ofertes que t’ofereixen són de tècnic industrial a Salamanca?

És evident que el funcionament d’aquestes agències a l’hora d’enviar correus és la de difondre ofertes, siguin les que siguin, perquè acabis visitant el seu web. El problema rau en què ara, cada cop que rebo aquest correu, abans d’obrir-los penso: a on m’enviaran ara?

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca