Equivocar-se

Ahir em vaig equivocar, no era una decisió pas gaire complicada, però ho vaig fer. Sabia que no ho havia de fer però ho vaig fer. I quan duia a terme l’acte, ho sentia en la sensació de l’ambient, sabia i tothom em deia que ho estava fent malament. Així que vaig sortir de la festa, vaig passar el semàfor en vermell o li vaig dir a una noia que l’estimava.

Potser en aquest punt hi ha qui hi veurà la mà divina, la mà del destí que mostra una drecera i no un altre. És impossible pensar que hauria passat si (if I…), però el dubte sempre ens courà. Llavors només podem pensar dues coses, la primera: el destí, déu, ens ha fet cometre l’error. La segona que podem pensar, és que la pròxima vegada ho farem millor i no ens equivocarem, encara que també hi ha qui oblida la tragèdia que és la nostra vida. Una història on els protagonistes estan condemnats a prendre decisions per les quals després seran castigats. Així si realment estem condemnats a equivocar-nos, almenys fem-ho bé, fem-ho d’una manera memorable, fem que l’error d’ahir sigui realment un fet excepcional, almenys així si realment ens vam equivocar, que es converteixi en una anècdota que valgui la pena recordar.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

ERC retira les esmenes sobre el TC i la Casa Reial per evitar que la dreta tombi els pressupostos de l’Estat

ERC ha retirat aquesta tarda de dimecres les esmenes a la totalitat que havia presentat a les seccions dels pressupostos generals de l'Estat (PGE)...

Aragonès admet que els governs de coalició “no són fàcils”

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha admès aquest dimecres que els governs de coalició, com el de la Generalitat, "no són fàcils" i...

Rufián exigeix l’amnistia per abans del 14-F

El portaveu parlamentari d'ERC, Gabriel Rufián, considera "una bona notícia" que el Govern central reformi el delicte de sedició però considera que és una...

Blueproject Foundation tanca les seves portes

Avui, dimecres 2 de desembre, Renatto de la Poeta ha anunciat el tancament de l'espai físic de la Blueproject Foundation al carrer Princesa el 20 de desembre. El director...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca