Aquest Sant Jordi regala erotisme

Descarrega

Aquest Sant Jordi regala erotisme

De vegades m’he imaginat que La Princesa mata a Sant Jordi i li regala una rosa al Drac. El cas és que la diada em fascina perquè la sang que hi ha als llibres és ficció i la ficció és una arma carregada de possibilitats. Novel·les, poemes, assaig són exèrcits de paraules combinats amb un únic objectiu: crear plataformes per fer enlairar la imaginació.

Aquest 23 d’abril, des de MIRALL, repensem el Sant Jordi perquè la història canviï mantenint l’essència poètica. La rosa que simbolitza l’amor i la vida però també la revolució, tal com posa de manifest Allan Moore a V de Vendetta, també pot convertir-se en font d’inspiració dels versos més íntims.

Aquest llibre és un desplegable perquè puguis transformar-lo en un llibre o en un punt de llibre. Al mateix temps el podràs transformar en una targeta per acompanyar la rosa de la persona a qui més estimes. Fes-t’ho com vulguis, aquest Sant Jordi està carregat de noves possibilitats i tu n’ets protagonista!

Roman Aixendri Cugat

Si t’ha agradat aquest treball, ens pots fer una donació sense cap quantitat mínima.

Moltes gràcies!

Captura de pantalla 2015-04-21 a las 11.58.45

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca