Primer els de casa

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

 

 

Ja et pots descarregar el setè número

 

En portada

Primer els de casa

La plataforma Pegida ha estat planejant el seu salt europeu després del seu èxit a Alemanya. El passat 28 de febrer feia la seva presentació en societat a Anglaterra, i ara convoca els catalans a L’Hospitalet de Llobregat.

Editorial

La integració europea en qüestió

***

- Publicitat -

Paciència i oportunitats

Joan Solé

***

Entrevista amb Germán Machí

La seva mentalitat obsessiva i perfeccionista l’ha portat sempre al límit. Tot allò amb què treballa intenta que surti com ell havia plantejat. S’hi esforça tant que al final se n’acaba cansant i comença un altre projecte.

Roman Aixendri

*****

Ciutat i art

El model de gestió cultural que ha imperat a Barcelona des dels anys vuitanta mostra un esgotament evident i se’n busca una renovació.

Joan Vila

*****

Entrevista amb Eva Hidalgo

Amb vint anys se li va presentar l’oportunitat d’embarcar-se al vaixell Steve Irwin, el buc de la Sea Shepherd Conservation Society que es dedica a combatre caçadors il·legals de balenes, foques i altres animals marins per impedir la seva matança

Anna Badia

*****

Àrtic, un conflicte glaçat

La perspectiva de l’Àrtic sense gel a mitjans d’aquest segle ha desencadenat una lluita per les possibles rutes de navegació per part de, sobretot, Rússia i la Xina i també per l’accés al petroli.

Anna Solé Sans

*****

Entrevista amb Nacho Solozábal

“El basquet actual és millor que a la meva època; és més físic, més potent”

Marta Mauricio

*****

Per què has de veure House of cards?

La democràcia està sobrevalorada

Victor Roca

*****

Jo no sóc ben bé Charlie

Fa una mica més de 2000 anys algú va ser condemnat a mort per blasfèmia. El seu nom era Sòcrates. La seva recerca de la veritat no era ben vista pels aristòcrates atenesos.

Roman Aixendri

*****

Republicanisme sense república

Xavier Díez

*****

Un Oscar per la igualtat

Roger Casero

*****

 

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca