WebCongress arriba a Barcelona i sorteja 5 entrades a Mirall

Aprendre un llenguatge és útil per comunicar idees, per refutar-les, per seduir i en definitiva per formar part d’una comunitat. Aquells més hàbils en la comunicació solen tenir més facilitats a l’hora de veure com se’ls obrin certes portes entre els seus iguals.

Avui dia, però, ja no és suficient el fet de saber composar paraules amb l’alfabet llatí o saber gesticular molt bé, sinó que és necessari saber quin és el llenguatge de les noves tècniques d’informació i de comunicació (TIC) perquè és a través d’aquestes que llegim molts dels textos i rebem moltes informacions amb què ens enfrontem cada dia. Fins i tot ens resulta curiós o ridícul veure un filòsof o un matemàtic barallant-se amb un ordinador perquè no és capaç d’enviar un correu electrònic.

El món digital està agafant un enorme protagonisme en aquest segle XXI i és important conèixer com funcionen les xarxes. És per això que neix el WebCongress, per optimitzar el rendiment d’aquestes i perquè els professionals del màrqueting aprenguin a saber-se desenvolupar en aquest espai.

Als assistents al congrés se’ls invitarà a interrelacionar-se amb els ponents, experts en màrqueting digital, per generar comunitat. També se’ls facilitarà iPads per millorar l’experiència. Organitzacions, òrgans de Govern, entitats culturals, empreses… poden beneficiar-se de les noves tecnologies per aprendre a arribar a més gent amb més claredat.

Si esteu interessats a anar-hi heu de saber que l’equip del WebCongress sortejarà 5 entrades entre els seguidors de facebook i twitter de la Revista Mirall que emplenin el formulari.

- Publicitat -

 

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

Catalunya tancarà l’any amb una caiguda d’exportacions menor a la prevista a l’abril

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha assegurat que Catalunya tancarà l'any amb una caiguda de les exportacions menor a la prevista en...

El Gobierno ja no veu clar reformar el delicte de sedició abans de cap d’any

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha refredat aquest dilluns la possibilitat que el seu executiu aprovi la reforma dels delictes de sedició...

Forn demana relleus a l’independentisme: “Algunes persones s’han d’apartar”

El conseller legítim Joaquim Forn, empresonat a Lledoners, ha demanat "relleus" als partits independentistes per superar la divisió: "Algunes persones s'han d'apartar i deixar...

Borràs farà president Aragonès en cas que ERC guanyi

La presidenciable de JxCat, Laura Borràs, ha assegurat que farà president de la Generalitat Pere Aragonès en cas que ERC guanyi les eleccions del...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca