WebCongress arriba a Barcelona i sorteja 5 entrades a Mirall

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Aprendre un llenguatge és útil per comunicar idees, per refutar-les, per seduir i en definitiva per formar part d’una comunitat. Aquells més hàbils en la comunicació solen tenir més facilitats a l’hora de veure com se’ls obrin certes portes entre els seus iguals.

Avui dia, però, ja no és suficient el fet de saber composar paraules amb l’alfabet llatí o saber gesticular molt bé, sinó que és necessari saber quin és el llenguatge de les noves tècniques d’informació i de comunicació (TIC) perquè és a través d’aquestes que llegim molts dels textos i rebem moltes informacions amb què ens enfrontem cada dia. Fins i tot ens resulta curiós o ridícul veure un filòsof o un matemàtic barallant-se amb un ordinador perquè no és capaç d’enviar un correu electrònic.

El món digital està agafant un enorme protagonisme en aquest segle XXI i és important conèixer com funcionen les xarxes. És per això que neix el WebCongress, per optimitzar el rendiment d’aquestes i perquè els professionals del màrqueting aprenguin a saber-se desenvolupar en aquest espai.

Als assistents al congrés se’ls invitarà a interrelacionar-se amb els ponents, experts en màrqueting digital, per generar comunitat. També se’ls facilitarà iPads per millorar l’experiència. Organitzacions, òrgans de Govern, entitats culturals, empreses… poden beneficiar-se de les noves tecnologies per aprendre a arribar a més gent amb més claredat.

- Publicitat -

Si esteu interessats a anar-hi heu de saber que l’equip del WebCongress sortejarà 5 entrades entre els seguidors de facebook i twitter de la Revista Mirall que emplenin el formulari.

 

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca