eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Acomiadats per estimar

   

   

  Ja et pots descarregar el sisè número

   

  En portada 

  Acomiadats per estimar

  L’informe detalla que es van comptabilitzar 158 casos d’agressions i discriminacions a la via pública; 36 a les xarxes socials, 94 en l’àmbit de l’Administració Pública i 20 a l’habitatge, entre altres. Avisa també que un 17% del total dels casos de discriminació es van produir en l’àmbit laboral

  Editorial

  De debò defensen la llibertat de premsa?

  - Publicitat -

  ***

  La cultura de “la cultura és gratuïta”

  Joan Solé

  ***

  L’educació occidental és un pecat

  Els mitjans de comunicació es van fer ressò a l’agost del 2010 de l’arrest de sis persones a Palma de Mallorca. La investigació del Cos Nacional de Policia ens situava al carrer Georges Bernanos on es sospitava que s’hi cometie“Si formes un exèrcit de cent lleons i el seu líder és un gos, a la guerra els lleons moriran com a gossos; però, si és un lleó el que dirigeix a cent gossos, tots ells lluitaran com a lleons”.

  Proverbi nigerià que ens apropa a la cultura popular i militar d’aquest país de l’Àfrica occidental. Antiga colònia britànica que ara es troba en el punt de mira internacional per la presència i acció de Boko Haram.

  Jordi Roca

  *****

  Art i política

  Antonio Gramsci digué que la guerra de classes no és una batalla a camp obert; és una guerra de posicions en la qual la cultura és allò que fa avançar o retrocedir les tropes

  Joan Vila

  *****

  El mirall dels nostres fills

  No us heu preguntat per què un infant plora tot sovint quan entreu a un centre comercial? L’exemplaritat en l’exercici atorga credibilitat i legitimitat a la petició dels pares davant dels seus fills

  Roman Aixendri

  *****

  Present i futur dels canals temàtics

  Actualment vivim en un continu canvi televisiu tant pel que fa al visionat com a la producció televisiva. Si fem ús de les dades, ara per ara un terç dels registres d’audiència van a parar als canals temàtics, siguin de pagament o gratuïts. Un bon pastís per al mercat publicitari a què ningú vol renunciar i que està canviant fins i tot els hàbits de visionat dels espectadors.

  Víctor Roca

  *****

  Les sèries que vénen, 2015

  Tres de les propostes en sèries de televisió d’aquest 2015 arriben a principi d’any, tres imprescindibles que es convertiran en les sensacions de l’any.

  Liz Claverí 

  *****

  La Unió Eurasiàtica el somni geoestratègic de Putin?

  En la història recent hi ha hagut nombrosos intents de reintegrar l’espai post-soviètic amb iniciatives polítiques i econòmiques poc encertades.

  Anna Solé Sans

  *****

  Un passat negre

  El Walden 7 a Sant Just Desvern, l’utòpic rusc humà construït en els anys 70 per revolucionar la concepció de l’arquitectura de la llar, ha arribat al 2015 arrossegant una cua dolorosa, que ni els enginyers, psicòlegs, filòsofs o arquitectes que la van dissenyar haurien desitjat

  Mireia Moya

  *****

  Syrizitis

  Xavier Díez

  *****

  Brots verds, atur negre

  Roger Casero

  *****

   

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca