Dimarts 10 Desembre, 2019

Mal d’amor

   

 

 

Ja et pots descarregar el cinquè número

 

En portada 

Mal d’amor

Durant la matinada del 30 de maig de 1981, el matrimoni Schoklender era assassinat a garrotades mentre dormia al seu apartament familiar de Buenos Aires a mans dels seus fills. Infermeres enamorades de parricides, “és possible sentir amor perquè la persona veu al malalt com una víctima. És una confusió bàsica, ja que s’identifica a l’agressor com un màrtir”

Editorial

De debò defensen la llibertat de premsa?

***

Quan els mileuristes tenien cançó

Joan Solé

***

La realitat invisible

Els mitjans de comunicació es van fer ressò a l’agost del 2010 de l’arrest de sis persones a Palma de Mallorca. La investigació del Cos Nacional de Policia ens situava al carrer Georges Bernanos on es sospitava que s’hi cometien delictes d’explotació sexual i tràfic de blanques. Per primera vegada sortia a la llum pública una realitat invisible: la prostitució masculina.

Jordi Roca

*****

Art i futur

E l passat novembre, es presentava la plataforma Art i Futur, que vol fer partícip el món de l’art plàstic en la construcció del nou país al qual ens dirigim.

Joan Vila

*****

Entrevista amb Manel Alías

Nascut el 1977 a Berga, si pogués, viuria en un estiu permanent però se’n va a fer de corresponsal a Moscou per TV3 i Catalunya Ràdio. “El cos sempre et demana estar a prop d’on passen les coses, aquella “última hora””

Anna Solé Sans

*****

Els fracassos televisius del 2014

Televisivament parlant, ha estat un any amb poca innovació i amb poc risc per part de les productores i programadors de les cadenes. Abans però, hem d’analitzar com es mesura un èxit o un fracàs televisiu.

Víctor Roca

*****

Boyhood i el temps com a narració

Per a poder filmar la història, l’equip es va reunir pocs dies a l’any durant 12 anys, per tal d’aconseguir el resultat final. És una de les clares favorites als Oscar.

Liz Claverí 

*****

Les emprentes del barraquisme a Barcelona

A la ciutat que avui és Barcelona encara queden algunes -poques- romanalles d’aquella forma de vida que va representar l’única sortida per a moltes famílies que, com ara, havien de lluitar per sobreviure.

Anna Badia

*****

Entrevista amb Luci Gutiérrez

Il·lustradora de mitjans com The New Yorker, The New York Times, Washington Post. “La forma de treballar és diferent, a Estats Units el director d’art s’involucra en el procés de treball”

Roman Aixendri

*****

2015: els conflictes que vénen

Xavier Díez

*****

Els beneficis socials de la Grossa de Cap d’Any

Roger Casero

*****

 

6,118FansM'agrada
1,044SeguidorsSeguir
15,582SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca