eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Mal d’amor

   

   

  Ja et pots llegir el segon número

   

  En portada 

  Mal d’amor

  Durant la matinada del 30 de maig de 1981, el matrimoni Schoklender era assassinat a garrotades mentre dormia al seu apartament familiar de Buenos Aires a mans dels seus fills. Infermeres enamorades de parricides, “és possible sentir amor perquè la persona veu al malalt com una víctima. És una confusió bàsica, ja que s’identifica a l’agressor com un màrtir”

  Editorial

  De debò defensen la llibertat de premsa?

  - Publicitat -

  ***

  Quan els mileuristes tenien cançó

  Joan Solé

  ***

  La realitat invisible

  Els mitjans de comunicació es van fer ressò a l’agost del 2010 de l’arrest de sis persones a Palma de Mallorca. La investigació del Cos Nacional de Policia ens situava al carrer Georges Bernanos on es sospitava que s’hi cometien delictes d’explotació sexual i tràfic de blanques. Per primera vegada sortia a la llum pública una realitat invisible: la prostitució masculina.

  Jordi Roca

  *****

  Art i futur

  E l passat novembre, es presentava la plataforma Art i Futur, que vol fer partícip el món de l’art plàstic en la construcció del nou país al qual ens dirigim.

  Joan Vila

  *****

  Entrevista amb Manel Alías

  Nascut el 1977 a Berga, si pogués, viuria en un estiu permanent però se’n va a fer de corresponsal a Moscou per TV3 i Catalunya Ràdio. “El cos sempre et demana estar a prop d’on passen les coses, aquella “última hora””

  Anna Solé Sans

  *****

  Els fracassos televisius del 2014

  Televisivament parlant, ha estat un any amb poca innovació i amb poc risc per part de les productores i programadors de les cadenes. Abans però, hem d’analitzar com es mesura un èxit o un fracàs televisiu.

  Víctor Roca

  *****

  Boyhood i el temps com a narració

  Per a poder filmar la història, l’equip es va reunir pocs dies a l’any durant 12 anys, per tal d’aconseguir el resultat final. És una de les clares favorites als Oscar.

  Liz Claverí 

  *****

  Les emprentes del barraquisme a Barcelona

  A la ciutat que avui és Barcelona encara queden algunes -poques- romanalles d’aquella forma de vida que va representar l’única sortida per a moltes famílies que, com ara, havien de lluitar per sobreviure.

  Anna Badia

  *****

  Entrevista amb Luci Gutiérrez

  Il·lustradora de mitjans com The New Yorker, The New York Times, Washington Post. “La forma de treballar és diferent, a Estats Units el director d’art s’involucra en el procés de treball”

  Roman Aixendri

  *****

  2015: els conflictes que vénen

  Xavier Díez

  *****

  Els beneficis socials de la Grossa de Cap d’Any

  Roger Casero

  *****

   

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca