eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Fàbriques de malalts

   

   

  Ja et pots llegir el segon número

   

  En portada 

  Fàbriques de malalts

  En un context de mercat global els productes que consumim provenen de qualsevol racó del planeta. Sabates de la Xina, samarretes de Turquia o rentadores del Japó són alguns exemples quotidians que certifiquen el pes de la importació en un mercat en constant lluita de preus. Tanmateix, segons els experts, aquest sistema esdevé perillós quan la mercaderia en qüestió es tracta d’un ésser viu

  Editorial

  L’altra mercaderia

  - Publicitat -

  ***

  Qüestió de confiança

  Els 5 punts claus per entendre què motiva l’acord nuclear entre l’Iran i occident

  Jordi Roca

  *****

  Turisme halal

  És un nínxol de mercat per al sector turístic català, el turisme halal és una referència de qualitat estàndard perquè ofereix un servei sense malbaratar els recursos naturals

  Aroa Ortega

  *****

  Sexe i art

  El sexe sempre ha estat tabú en la nostra societat. Després dels excessos romans i grecs, en què la sodomia era un fet completament normalitzat, la ressaca catòlica ens ha fet tenir una relació no-normalitzada amb aquest aspecte de la nostra vida

  Joan Vila

  *****

  Regals d’Orient

  Qui són els top manta? Malgrat que el punt àlgid de la presència dels manters als municipis on es dóna el fenomen se situa majoritàriament a l’estiu, i que mai acaben de desaparèixer, la seva activitat torna a pujar a mesura que s’acosta Nadal

  Anna Badia

  *****

  La regressió de TVE

  Resumim en quatre punts les raons que han fet viatjar al passat a un referent televisiu i que ha provocat que el 77% dels professionals consultats mostrin el seu desacord amb el nomenament del nou director d’informatius

  Víctor Roca 

  *****

  La febre del fanzine

  El punk i la cultura underground han fet del fanzine una arma associada a l’activisme

  Liz Claverí

  *****

  Entrevista amb Helena Exquis

  Exquis porta anys en el món del fanzine a Espanya. Fotògrafa de professió i fundadora d’Orfidal, aposta per les publicacions en paper en una societat digital

  Liz Claverí

  *****

   

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca