Fàbriques de malalts

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

 

 

Ja et pots llegir el segon número

 

En portada 

Fàbriques de malalts

- Publicitat -

En un context de mercat global els productes que consumim provenen de qualsevol racó del planeta. Sabates de la Xina, samarretes de Turquia o rentadores del Japó són alguns exemples quotidians que certifiquen el pes de la importació en un mercat en constant lluita de preus. Tanmateix, segons els experts, aquest sistema esdevé perillós quan la mercaderia en qüestió es tracta d’un ésser viu

Editorial

L’altra mercaderia

***

Qüestió de confiança

Els 5 punts claus per entendre què motiva l’acord nuclear entre l’Iran i occident

Jordi Roca

*****

Turisme halal

És un nínxol de mercat per al sector turístic català, el turisme halal és una referència de qualitat estàndard perquè ofereix un servei sense malbaratar els recursos naturals

Aroa Ortega

*****

Sexe i art

El sexe sempre ha estat tabú en la nostra societat. Després dels excessos romans i grecs, en què la sodomia era un fet completament normalitzat, la ressaca catòlica ens ha fet tenir una relació no-normalitzada amb aquest aspecte de la nostra vida

Joan Vila

*****

Regals d’Orient

Qui són els top manta? Malgrat que el punt àlgid de la presència dels manters als municipis on es dóna el fenomen se situa majoritàriament a l’estiu, i que mai acaben de desaparèixer, la seva activitat torna a pujar a mesura que s’acosta Nadal

Anna Badia

*****

La regressió de TVE

Resumim en quatre punts les raons que han fet viatjar al passat a un referent televisiu i que ha provocat que el 77% dels professionals consultats mostrin el seu desacord amb el nomenament del nou director d’informatius

Víctor Roca 

*****

La febre del fanzine

El punk i la cultura underground han fet del fanzine una arma associada a l’activisme

Liz Claverí

*****

Entrevista amb Helena Exquis

Exquis porta anys en el món del fanzine a Espanya. Fotògrafa de professió i fundadora d’Orfidal, aposta per les publicacions en paper en una societat digital

Liz Claverí

*****

 

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca