Ara és l’hora de l’hora

“Ara és l`hora” ha estat l’eslògan de la campanya unitària de l’ANC i Òmnium Cultural que ha promogut la participació a la “V” que es va dibuixar sobre els carrers de Barcelona el passat 11 de setembre.
Passada la Diada i sense que aquesta hora hagi passat, fixada i prevista pel proper 9 de novembre, ara  també és l’hora de promoure un canvi d’horaris. I és que “ara és l`hora” és també el lema de la iniciativa per a la reforma horària promoguda, entre d’altres, per Fabian Mohedano.
Aquesta iniciativa té per objectiu la transformació dels nostres horaris quotidians harmonitzant-los amb els europeus; entre d’altres coses proposa uns horaris laborals de 9 a 5, a les 6 a tot estirar, dinar més aviat i en menys temps, sopar més aviat i desplaçar el “prime time” televisiu en horari “Champions” per, naturalment, anar a dormir més d’hora per llevar-nos prou descansats d’hora ben d’hora!
Precisament aquesta setmana, del 15 al 21 de setembre, es celebra la Setmana dels Horaris, un esdeveniment que aplega una sèrie d’activitats que tenen per objectiu oferir un espai de reflexió i proposta d’alternatives amb la participació de la ciutadania, l’administració i les empreses.
L’eslògan “ara és l’hora” de la reforma horària va ser anterior al de la “V”, de fet l’ANC i Òmnium van demanar permís per fer-ne ús; seria una llàstima que ara aquest eslògan quedés eclipsat fins el 9N. Sigui o no independent Catalunya també necessita ajustar els horaris: ara és l’hora, també, de la reforma horària!

 

DONAR

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

La CUP vol respostes

La diputada de la CUP en el Parlament Maria Sirvent ha urgit el Govern i la Cambra catalana a aclarir què faran si el...

“Volem poder pactar eleccions”

La secretària general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha proposat a JxCat i la CUP acordar junts la convocatòria electoral a Catalunya: "Volem...

JxCat no condicionarà la convocatòria electoral a la inhabilitació de Torra

La vicepresidenta de JxCat i diputada en el Parlament, Elsa Artadi, ha rebutjat que la sentència del Tribunal Suprem (TS) sobre la inhabilitació del...

Torra titlla d'”aberració” la condemna als Jordis

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha titllat d'"aberració més absoluta" la condemna per sedició a l'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez, i al...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca