Obligacions

Si no m’esmerço profusament a saludar i somriure als veïns i, després, a perpetrar una matança, és gairebé segur que cap mitjà de comunicació m’entrevistarà d’aquí a diumenge. Ni als meus veïns, clar. Res massa estrany o forassenyat.

Ara bé, la cosa canvia en la conjuntura en què tinc les mateixes obligacions mediàtiques –no valoro la intervenció a la COPE d’entrevista– que té el senyor Arias Cañete en els darrers dies de campanya d’unes eleccions europees.

Les obligacions inhibides, subjugades o atribuïdes pel Partit Popular són prou esperpèntiques. La darrera a saltar a la palestra ha estat Esperanza Aguirre, com sempre, donant lliçons de moralitat i bona convivència. El sincretisme màgic d’acusar i vantar-se de ser dialogant. Resulta que ERC i la família Maragall han de donar explicacions perquè el President va assistir a un acte dels republicans, a les llistes dels quals concorre el seu germà, i set anys després d’estripar el carnet del PSC.

Obligacions autoinfligides, com haver d’anar a Lisboa per presenciar la final de la Champions entre Atlético i Reial Madrid, la sibarització màxima del President Rajoy. Una obligació inapetent i farragosa que li esgavella la jornada de reflexió de dissabte (de ben segur molt interessants, les seves divagacions). La resta de la mundanitat tindrem sort de poder repensar amb calma a qui votar. Això si les hosts enfurismades autodeterministes no es llancen a la jugular dels unionistes ni esbudellen els seus fills. Perquè és el pa nostre de cada dia, tal com ens ha explicat, per obligació moral, la senyora María Dolores de Cospedal. Gairebé sembla que resin perquè qualsevol dia d’aquests comenci a saludar i somriure als meus veïns.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

Argimon diu que s’està estudiant si els nens compten en el màxim de 10 persones per Nadal

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha reconegut que els nens fins a 14 anys "podrien no comptar" en la limitació a...

Catalunya tancarà l’any amb una caiguda d’exportacions menor a la prevista a l’abril

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha assegurat que Catalunya tancarà l'any amb una caiguda de les exportacions menor a la prevista en...

El Gobierno ja no veu clar reformar el delicte de sedició abans de cap d’any

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha refredat aquest dilluns la possibilitat que el seu executiu aprovi la reforma dels delictes de sedició...

Forn demana relleus a l’independentisme: “Algunes persones s’han d’apartar”

El conseller legítim Joaquim Forn, empresonat a Lledoners, ha demanat "relleus" als partits independentistes per superar la divisió: "Algunes persones s'han d'apartar i deixar...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca