Johnny Cash torna amb Out Among The Stars

El passat setembre es van celebrar 10 anys sense un dels grans de la música nord-americana, l’home de negre, Johnny Cash. Tot un símbol a la seva Amèrica natal, la figura del geni del country i el rock and roll ressucita amb Out Among The Stars, recull de cançons inèdites que Cash va gravar a la dècada dels 80. El fill de l’intèrpret d’Arkansas ha recuperat 12 temes plens de melancolia, com el single She Used to Love Me a Lot. També hi ha lloc per a la ironia, com a If I Told You Who It Was, on Cash bromeja sobre la seva història d’amor amb June Carter, qui es va convertir en la seva segona dona. De fet, a la majoria dels temes de l’àlbum Carter acompanya el seu marit, en un treball molt intimista i allunyat dels seus temes més populars.

Els fans de l’outlaw country (subgènere del country que tracta temes com la solitud i la vida dels fugitius) es trobaran amb una suculenta sorpresa: la col·laboració de Waylon Jennings a I’m Movin’ On, possiblement la cançó amb més ritme i potència del disc, un profund viatge a l’Amèrica dels fugitius, famílies trencades i llops solitaris.

A Out Among The Stars trobem històries d’amors perduts, altres de romanços impossibles, i també escenes quotidianes del sud dels Estats Units. Una estampa musical que recupera el bo i el millor de Cash i que ha aconseguit posicionar-se al capdamunt de les llistes dels més venuts d’arreu del món.

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca