La Revista Instant.

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

El país està en crisi i el periodisme també. Els mitjans principals són incapaços d’absorbir a les noves generacions de periodistes que veuen com les seves opcions es redueixen a marxar del país, allargar la cua del INEM o ser emprenedor. La RevistaMirall dona l’oportunitat de sortir a la llum a joves professionals del món de la comunicació. És una revista que dona veu a les històries personals, al periodisme de carrer i els seus redactors no tenen cap limitació. Per això ha estat un èxit.

Amb el mateix esperit que RevistaMirall, hem començat el projecte de la RevistaInstant, una publicació online de joves periodistes del Baix Empordà i la Costa Brava. Vull donar les gràcies a la RevistaMirall per l’oportunitat que em va donar i animar-vos a què ens visiteu. El link és:

revistainstant.com

Facebook: Revista Instant

- Publicitat -

Twitter: @revistainstant

 

El futur de la nostra professió passa per Internet. Els nous mitjans online resulten, en molts casos, l’única opció per a molts de nosaltres. No volem treure lectors a la RevistaMirall sinó aprendre del seu èxit. Dit això, esperem que us agradi i que ens visiteu.

 

 

 

james-natchwey

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Captura de pantalla 2014-05-19 a la(s) 17.53.28

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca