De Breaking Bad a Hollywood

Breaking Bad, la magnífica sèrie creada per Vince Gilligan sobre un professor de química malalt de càncer fabricant de metamfetamina, ja ha passat a la història. Ja sigui per l’intel·ligent guió, la combinació de comèdia negra amb drama i els seus personatges. Bryan Cranston, protagonista de la ficció, s’ha convertit en una estrella. També Aaron Paul, l’inseparable Jesse Pinkman a la ficció. Ell i Walter White, amb les seves desavinences i els seus diàlegs absurds, fan de la sèrie una imprescindible dels nostres temps.

En poc temps, Paul ha passat de ser un actor secundari a adquirir protagonisme en els projectes posteriors a l’èxit de Breaking Bad. Va començar fent petites aparicions a sèries com Bones, CSI i Big Love, ja al 2007, quan va esclatar el fenomen Breaking Bad.

Fa poc va estrenar, per partida doble, Need For Speed i Mejor otro día. Dos registres molt diferents per a l’intèrpret de l’estat d’Idaho, però que consoliden la seva carrera. Ja sigui en blockbusters d’acció i testosterona o en comèdies romàntiques, la carrera de Paul promet: en menys d’un any el veurem sota les ordres de Ridley Scott a Exodus: Kings and Queens, relat bíblic sobre Moisès, i a Triple Nine, projecte amb Woody Harrelson i Kate Winslet. Els estudis se’l rifen: el seu carisma i el seu caràcter extravertit el converteixen en un ganxo: el públic l’adora, i els fans de la sèrie el seguiran allà on vagi.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca