Entre espases i trons

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si fa poc parlàvem del retorn de Mad Men, una altra sèrie de televisió que ha tornat a la petita pantalla és Game of Trones (Joc de trons), magnífica producció de l’HBO basada en l’univers creat per George R. R. Martin. Diumenge la quarta entrega de la ficció fantàstica va tornar a les televisions nord-americanes, i només 24 hores després de la seva estrena, Canal Plus emetia el primer capítol en versió original. Una cita que molts tenien marcada al calendari, sobretot després de The Red Wedding, devastador episodi de la tercera temporada.

I què ens espera en aquesta nova entrega? (Pot contenir spoilers)

Molta violència, embolics i fantasia. La Daenerys Targaryen ja no és una innocent joveneta: a l’igual que els seus dracs ha madurat, i li tocarà prendre decisions transcendentals. I com ella, l’Arya i la Sansa Stark. Dues germanes molt oposades que al llarg de les temporades han sabut trobar la seva identitat i han crescut amb els espectadors. Dones fortes i perseverants que busquen el seu propi espai, però no sempre ho aconsegueixen. Una de les cases més interessants i malèvoles és la dels Lannister. Liderada per Tywin, un home sense escrúpols, aquesta família s’ha guanyat el títol de la més odiada de la ficció, gràcies, en part, a l’histèric Joffrey. L’imminent casament amb Margeri Tyrrell ens fa intuïr que les coses es complicaran molt més del que ja ho estaven. I si a més arriba Oberyn Martell, nova incorporació de la sèrie, amb set de venjança, els embolics a palau estan más que garantits. En Jon Snow, per la seva banda, haurà de fer front als perills que hi ha més enllà del Mur: gegants, caníbals i salvatges.

La guerra, sense els Stark, segueix. Igual de cruenta, i amb la mateixa brutalitat que abans.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca