Neus Munté, gran cantautora

Pel nom, podria ser una cantautora menorquina que sona als cercles més hipsters de Barcelona. Si demà sortís un reportatge a la Time Out lloant el seu darrer disc de temes intimistes, probablement centenars de catalans la buscarien al Youtube.

La titularitat a la Conselleria de Benestar Social i Família és una gran prebenda. Honorable desconeguda, la senyora Neus Munté. Hom s’inclinaria a pensar que una ugetista al Govern de la Generalitat destacaria en algun punt més que per fer de comparsa, omplir l’expedient del President de cara als sectors més socialdemòcrates de CiU i ser constantment eclipsada pels consellers Rigau i Mas-Colell. Quanta candidesa!

Aquests darrers dies hi ha hagut el debat monogràfic sobre l’increment de la pobresa al Parlament. Més d’un deu haver quedat en estat d’estupefacció en veure a la senyora Munté dir, molt cofoia, que dimecres es va aprovar una nova ajuda de dos-cents euros pels aturats de llarga durada que arribarà a quatre mil beneficiaris. Cartes sobre la taula, senyora consellera. Hi ha més de 600.000 aturats a Catalunya. D’aquests, d’entre els que no tenen cap ingrés, n’hi ha prop d’un 40% que no tenen cap tipus de cobertura. I vostè, estimada desconeguda, té els nassos de vantar-se ufanosament d’una mesura tan irrisòria. Amb quina projecció, ja no moral (que tampoc), sinó tan sols mediàtica, ens ho intenta vendre?

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca