Neus Munté, gran cantautora

Pel nom, podria ser una cantautora menorquina que sona als cercles més hipsters de Barcelona. Si demà sortís un reportatge a la Time Out lloant el seu darrer disc de temes intimistes, probablement centenars de catalans la buscarien al Youtube.

La titularitat a la Conselleria de Benestar Social i Família és una gran prebenda. Honorable desconeguda, la senyora Neus Munté. Hom s’inclinaria a pensar que una ugetista al Govern de la Generalitat destacaria en algun punt més que per fer de comparsa, omplir l’expedient del President de cara als sectors més socialdemòcrates de CiU i ser constantment eclipsada pels consellers Rigau i Mas-Colell. Quanta candidesa!

Aquests darrers dies hi ha hagut el debat monogràfic sobre l’increment de la pobresa al Parlament. Més d’un deu haver quedat en estat d’estupefacció en veure a la senyora Munté dir, molt cofoia, que dimecres es va aprovar una nova ajuda de dos-cents euros pels aturats de llarga durada que arribarà a quatre mil beneficiaris. Cartes sobre la taula, senyora consellera. Hi ha més de 600.000 aturats a Catalunya. D’aquests, d’entre els que no tenen cap ingrés, n’hi ha prop d’un 40% que no tenen cap tipus de cobertura. I vostè, estimada desconeguda, té els nassos de vantar-se ufanosament d’una mesura tan irrisòria. Amb quina projecció, ja no moral (que tampoc), sinó tan sols mediàtica, ens ho intenta vendre?

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

Aragonès defensa el pacte dels PGE “per responsabilitat”

El vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, ha defensat aquest dimecres que han arribat a un pacte amb el Govern...

Les institucions apel·len els homes per denunciar i combatre la violència masclista

Les institucions han apel·lat aquest dimecres els homes perquè denunciïn i combatin la violència masclista que observin o coneguin en altres homes, com amics...

Otegi defensa que la independència “passa per dir ‘Sí’ als pressupostos de l’Estat

El coordinador general d'EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha defensat aquest dimecres que el procés cap a la independència del País Basc "avui passa per...

Colau encara no ha donat cap explicació del tret d’un agent de la Guardia Urbana a un sensellar

La líder de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha acusat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, d'"amagar-se" després del tret que un agent...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca