eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Subvencions per als mitjans digitals

  Mitjans digitals. Sí. El món del periodisme està en constant evolució i evidentment les empreses com la que edita aquesta revista amb tanta història i reconeixement també evoluciona a la xarxa.

  Aquesta gran revista que ha crescut amb nosaltres està evolucionant. I me n’alegro molt. Que la ciutat de Balaguer tingui diverses formes de canalitzar les notícies és bo.
  Que hi hagi pluralitat, òbviament també. Per això us convido a què us feu un passeig per al món que està amagat a la xarxa.

  Balaguer disposa de televisió privada,d’una ràdio pública, una revista de servei a la comarca i també d’un diari de recent creació i al que hi estic vinculat i n’he estat el principal promotor. Tots aquests canals estan presents a la xarxa.I tard o d’hora només seran en digital.

  Per això demano unió entre totes les parts per fer possible una realitat com la que s’està escenificant a la capital del Segrià, (Lleida), amb la creació del diari del” Matí Independent de Lleida” que fa possible el pluralisme. Tres ofertes d’àmbit privat que poden conviure i veure com creixen si l’economia es millora com està previst.

  Aquestes empreses valentes que malgrat que les turbulències econòmiques han sabut subsistir en la crisi en el que ens hem vist immersos i reconduir el projecte cap a l’evolució.
  Els digitals, revistes, un diari digital com el que té Balaguer,portals de continguts o bé la televisió privada és una bona forma per passar pàgina cap al digital. I cal que els Ajuntaments i les diputacions a mesura que es va millorant l’economia vagin sanejant per tal que els ciutadans puguin estar ben informats. Subvencions per tots els joves emprenedors de mitjans públics i privats que vulguin tirar-se a la piscina i amb la garantia que la cosa ‘sortirà bé’.

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca