Subvencions per als mitjans digitals

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Mitjans digitals. Sí. El món del periodisme està en constant evolució i evidentment les empreses com la que edita aquesta revista amb tanta història i reconeixement també evoluciona a la xarxa.

Aquesta gran revista que ha crescut amb nosaltres està evolucionant. I me n’alegro molt. Que la ciutat de Balaguer tingui diverses formes de canalitzar les notícies és bo.
Que hi hagi pluralitat, òbviament també. Per això us convido a què us feu un passeig per al món que està amagat a la xarxa.

Balaguer disposa de televisió privada,d’una ràdio pública, una revista de servei a la comarca i també d’un diari de recent creació i al que hi estic vinculat i n’he estat el principal promotor. Tots aquests canals estan presents a la xarxa.I tard o d’hora només seran en digital.

Per això demano unió entre totes les parts per fer possible una realitat com la que s’està escenificant a la capital del Segrià, (Lleida), amb la creació del diari del” Matí Independent de Lleida” que fa possible el pluralisme. Tres ofertes d’àmbit privat que poden conviure i veure com creixen si l’economia es millora com està previst.

- Publicitat -

Aquestes empreses valentes que malgrat que les turbulències econòmiques han sabut subsistir en la crisi en el que ens hem vist immersos i reconduir el projecte cap a l’evolució.
Els digitals, revistes, un diari digital com el que té Balaguer,portals de continguts o bé la televisió privada és una bona forma per passar pàgina cap al digital. I cal que els Ajuntaments i les diputacions a mesura que es va millorant l’economia vagin sanejant per tal que els ciutadans puguin estar ben informats. Subvencions per tots els joves emprenedors de mitjans públics i privats que vulguin tirar-se a la piscina i amb la garantia que la cosa ‘sortirà bé’.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca