Les 5 de Twitter

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

 

Twitter és una de les xarxes socials de moda i com a tal també té una pila d’eines i aplicacions interessants que ens poden fer la vida més fàcil en aquesta xarxa. Nosaltres n’hem seleccionat 5 (gratuïtes) pensant sobretot de cara a facilitar la feina als que tinguin més d’un compte, vulguin programar tuits…

  1. Hootsuite: es tracta d’una eina molt popular que permet gestionar un o diferents comptes de Twitter i altres xarxes socials com ara Facebook. Resulta molt útil si volem fer monitoritzacions sobre paraules, comptes o fins i tot la nostra reputació digital.
  2. TweetDeck: en aquest cas parlem d’una eina d’escriptori que també permet gestionar diferents comptes de Twitter. A més, permet altres opcions com publicar un mateix tuit a diferents comptes o fins i tot programar-lo per més tard.
  3. TweetCaster: és una aplicació per a mòbils i tauletes que té unes funcions similars a TweetDeck, però per la teva butxaca.
  4. Twuffer: si no tens ganes de baixarte l’aplicació de Tweetdeck, és una alternativa molt útil a la hora de programar fins  tuits.
  5. TwitterCounter: si vols saber quina és la teva reputació a Twitter, és a dir l’evolució dels teus seguidors o tuits o la comparació del teu compte amb un altre aquesta és la millor eina. Tot i així en la versió gratuïta hi ha certes limitacions com no poder consultar les estadístiques de més de 6 mesos endarrere.

Si voleu aprofundir en el tema, us deixem un enllaç on apareixen moltes altres aplicacions i eines.