On el periodisme i el Social Media són un

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Vivim en una societat on el periodisme cada vegada ha d’anar més lligat a Internet i les seves eines com les Xarxes Socials per renovar-se. Ara bé, també és molt cert que les xarxes necessiten el periodisme “clàssic” per aportar rigor i objectivitat i sobretot per no acabar “infoxicats”.

Aquest bloc pretén acostar-vos a l’actualitat d’ambdós àmbits, tot en un. Deixant de banda la política, us ensenyarem eines, articles, col·laboracions, infografíes i tot el que calgui per aprendre amb vosaltres en aquest món tant canviant que ens ha tocat viure.

Ens agrada molt la participació i que ens digueu la vostra per compartir coneixements!

En breus començarem amb la primera publicació, si vols veure què fem ens pots visitar al nostre bloc en castellà.

També ens pots seguir a Facebook i Twitter
- Publicitat -